Βάνα Μπάρμπα: «Είναι γελοίο, έλεος. Αυτά είναι σαχλαμάρες»

«Είμαι καλύτερα στην υγεία μου»

Το πρόβλημα της υγείας της βελτιώνεται κι έτσι η Βάνα Μπάρμπα προετοιμάζει μια νέα εκπομπή σε ένα μικρό κανάλι.

«Όλα πάνε καλύτερα στην υγεία μου. Μου έχουν στείλει αρκετά μηνύματα κι αυτό είναι πολύ συγκινητικό και τρυφερό. Προετοιμάζω μια νέα εκπομπή σε ένα μικρό κανάλι για να είμαι πιο ελεύθερη και να μην έχω το άγχος του “πες αυτό, μην πεις το άλλο”», είπε η ηθοποιός στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου.

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω»

 

Για ποιον λόγο εκνευρίστηκε η Βάνα Μπάρμπα

Η ίδια δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι κάποιοι σκηνοθέτες παίρνουν ηθοποιούς βάσει των followers στα social media: «Είναι γελοίο. Δηλαδή έλεος. Αυτά είναι σαχλαμάρες».

Μπάρμπα: «Δέχομαι Το Γεγονός Ότι Θέλω Να Βρω Έναν Σύντροφο»

Κοιτάζοντας πίσω αν της δινόταν η ευκαιρία να αλλάξει κάτι αυτό θα ήταν η απόφασή της να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της.
«Μετανιώνω που μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου. Είναι πολύ κουραστικό. Είναι λάθος αυτό. Τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς, δε μπορείς να είσαι μόνο με τον ένα γονιό. Είναι λάθος γιατί δημιουργούνται προβλήματα στα παιδιά. Κι εγώ έλεγα παλιά στα νέα κορίτσια να το κάνουν αλλά τώρα μετανιώνω. Να μη το κάνουν αν δεν είναι σίγουρες. Όλα καλώς καμωμένα, και τα λάθη μας είναι δικά μας», πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα Θεοδώρα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση

Η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα Θεοδώρα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top