Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω»

Όσα είπε η ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η ηθοποιός κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν άρχισε να αισθάνεται έντονη κόπωση με αποτέλεσμα να αρνείται να πάει για δουλειά.

«Το πρόβλημα υγείας το αντιλήφθηκα μέσα από την κόπωσή μου, δεν ήθελα να δουλεύω, δεν είχα ενέργεια. Η σκηνή χρειάζεται ενέργεια. Νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια, δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω. Άρχισα να μην έχω καθόλου δύναμη. Καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα θέμα, το πολεμήσαμε, πάμε πολύ καλύτερα και είμαι έτοιμη να κάνω καινούργιο κύκλο», είπε στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Βάνα Μπάρμπα: «Δε θέλω να αναφερθώ στο πρόβλημα υγείας μου»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το πρόβλημα υγείας της και τα συμπτώματα που τη έκαναν να καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το πρόβλημα υγείας της και τα συμπτώματα που τη έκαναν να καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά

Η ίδια πιστεύει πως τίποτα δε γίνεται τυχαία σε αυτή τη ζωή και κάθε κακό που χτυπά την πόρτα μας έρχεται για να μας διδάξει. «Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει, για να μας δοκιμάσει, μέσα από τον πόσο πιστεύω ότι ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον. Ήμουν τρομερά ματαιόδοξη, τρομερά εγωίστρια, νοιαζόμουν μόνο για την πάρτη μου».

Η Βανα Μπάρμπα μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως ο λόγος που απέχει από τη δουλειά είναι επειδή θέλει να τα βρει με τον εαυτό της. «Ο λόγος που τα τελευταία χρόνια απέχω από την τηλεόραση είναι επειδή θέλω να βρω τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι μέσα από την ησυχία και την αποχή μπορεί να βρεις τον εαυτό σου καλύτερα. Έχω ανάγκη να απέχω για να μπορέσω να συγκροτηθώ, να με πάρω από το χέρι και να πάμε παρακάτω».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην μητρότητα, τονίζοντας πως αυτό ήταν που την έκανε να καταλάβει τι σημαίνει αγάπη. «Ήταν λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς. Θα μπορούσα να γυρίσω πίσω σε μία από τις σχέσεις, που με ‘’χάραξε’’».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top