Βάνα Μπάρμπα: «Υπήρχαν μέρες που ξύπναγα και έκλαιγα»

«Με τρομάζει η μοναξιά. Και η άδεια φωλιά με τρόμαξε...»

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Σου Σού» και την Ελένη Τσολάκη και αναφέρθηκε στην εθελοντική της δράση και το κοινωνικό της έργο.

«Δουλεύω με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό Ινστιτούτο όπου και είμαι Πρόεδρος και έχουμε και ένα Σωματείο "Δύναμη Ζωής" στο οποίο είμαστε όλοι εθελοντές"», ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

βανα μπαρμπα

«Σήμερα με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ σε εσάς και πραγματικά έβαλα τα κλάματα, στεναχωρέθηκα πάρα πολύ. Έχουμε ένα παιδί στην Αγία Βαρβάρα, τον έχω από μικρό, και από κάποιο λάθος προφανώς, γιατί ο άνθρωπος που είναι στην Γενική Γραμματεία της Πρόνοιας είναι σοβαρός και εξαιρετικός, σήμερα λοιπόν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ένα παιδί που είναι ορφανό, με μια μητέρα που ανήκει στην εισαγγελία ανηλίκων, δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη. Είναι δυνατόν να κόβουν το ρεύμα σε ένα παιδί που δεν έχει να ζήσει; Έμαθα πριν λίγο ότι έγινε λάθος αλλά έβαλα τις φωνές», είπε για το συμβάν που την αναστάτωσε.

«Με τρομάζει η μοναξιά. Και η άδεια φωλιά με τρόμαξε, όταν έφυγε η Φαίδρα, υπήρχαν μέρες που ξύπναγα και έκλαιγα. Αλλά δεν φοβάμαι να τα λέω γιατί όλες τα περνάμε. Τα παιδιά όμως δεν μας ανήκουν. Έκανα συμβουλευτική και μου είπαν ότι δεν πρέπει να την κρατάω πίσω. Όταν άρχισα να μεγαλώνω και να φεύγω από τη showbiz άρχισα να ψάχνω την ψυχή μου. Μου λείπει το κοινό αλλά όχι ματαιόδοξα. Εξώφυλλα έχω κάνει, το βαρέθηκα. Μου λείπει να κάνω μια καλή παράσταση», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top