Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι φίλος της τη βίασε στα 30 της

«Εξαφανίστηκα από το σώμα μου»

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της ηθοποιού

Συγκλονίζει η πρωταγωνίστρια της σειράς Νόμος και Τάξη με τη σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε σε συνέντευξή της.

Ο λόγος για τη Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ η οποία μίλησε για τον βιασμό της σε ηλικία 30 ετών. «Ένας άντρας με βίασε στα 30 μου χρόνια. Δεν ήταν καθόλου σεξουαλικό. Ήταν κυριαρχία κι έλεγχος. Υπερβολικός έλεγχος. Ήταν φίλος. Μετά δεν ήταν... Δοκίμασα όλους τους τρόπους που ήξερα για να ξεφύγω. Προσπάθησα να κάνω αστεία, να γίνω γοητευτική, να βάλω όρια, να λογικευτώ, να πω "όχι". Με άρπαξε από τα χέρια και με κράτησε κάτω. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν ήθελα να κλιμακωθεί σε βία. Τώρα ξέρω ότι ήταν ήδη σεξουαλική βία, αλλά φοβόμουν ότι θα γινόταν σωματική βία. Μπήκα σε κατάσταση παγώματος, μια συνηθισμένη τραυματική αντίδραση όταν δεν υπάρχει επιλογή διαφυγής. Εξαφανίστηκα από το σώμα μου», είπε αρχικά. 

Η Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ στην πρεμιέρα της σεζόν 2018-2019 του Νόμος και Τάξη στη Νέα Υόρκη

Η Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ στην πρεμιέρα της σεζόν 2018-2019 του Νόμος και Τάξη στη Νέα Υόρκη /Φωτογραφία AP Images/Andy Kropa

«Δεν μπορούσα να το επεξεργαστώ. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβη. Ότι θα μπορούσε να συμβεί. Οπότε το έκοψα. Το αφαίρεσα από την αφήγησή μου. Τώρα έχω τόση ενσυναίσθηση για το κομμάτι του εαυτού μου που έκανε αυτή την επιλογή, γιατί αυτό το κομμάτι με βοήθησε να το ξεπεράσω. Δε συνέβη ποτέ. Τώρα τιμώ αυτό το κομμάτι: Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για να επιβιώσω.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, επικεντρώθηκα στη δημιουργία ενός ιδρύματος για να βοηθήσω τους επιζώντες της κακοποίησης και της σεξουαλικής βίας να θεραπευτούν. Έχτιζα το Joyful Heart εξωτερικά, ώστε να μπορώ να κάνω τη δουλειά εσωτερικά. Νομίζω ότι είχα επίσης ανάγκη να δω πώς θα μπορούσε να μοιάζει η θεραπεία. Κοιτάζω πίσω σε ομιλίες όπου είπα: “Δεν είμαι επιζών”. Δεν ήμουν αναληθής- δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμουν τον εαυτό μου. 

Περιστασιακά είχα μιλήσει για το τι μου έκανε αυτό το άτομο, αλλά το υποβάθμισα. Ο σύζυγός μου, ο Πίτερ, με θυμάται να λέω: “Εννοώ, δεν ήταν βιασμός”. Τότε τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν μέσα μου κι άρχισα να μιλάω για αυτό πιο σοβαρά με τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Ήταν οι πρώτοι που το αποκάλεσαν αυτό που ήταν. Ήταν ευγενικοί και ευγενικοί και προσεκτικοί, αλλά το ότι το ονόμασαν ήταν σημαντικό.

Δεν ήταν μια αντιπαράθεση, του τύπου “Πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτό που συνέβη”, ήταν περισσότερο σαν να το βλέπεις στο φως της ημέρας: “Να τι σημαίνει όταν κάποιος βιάζει έναν άλλο άνθρωπο, οπότε, στον δικό σας χρόνο, θα μπορούσε να είναι χρήσιμο να το συγκρίνετε με αυτό που σας έκαναν”. Τότε είχα τη δική μου συνειδητοποίηση. Η δική μου αναμέτρηση», πρόσθεσε η κόρη της θρυλικής Τζέιν Μάνσφιλντ. 

Η Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ είναι κόρη της θρυλικής... σεξοβόμβας του Χόλιγουντ, Τζέιν Μάνσφιλντ!

Η Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ είναι κόρη της θρυλικής... σεξοβόμβας του Χόλιγουντ, Τζέιν Μάνσφιλντ! /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ: Ο ρόλος της στο Law & Order: SVU

Η ειρωνεία είναι ότι Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ υποδύεται την ντετέκτιβ «Ολίβια Μπένσον» στη σειρά Law & Order: SVU, και μάλιστα στον ρόλο της προσπαθεί να βοηθήσει θύματα σεξουαλικής κι ενδοοικογενειακής βίας να επουλώσουν τα τραύματά τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top