Σινέντ Ο' Κόνορ: «Πέθανε από ραγισμένη καρδιά» ισχυρίζεται πρώην της

Η τραγουδίστρια είχε χάσει τον 17χρονο γιο της από αυτοκτονία

Δείτε παλιότερο βίντεο για τη Σινέντ Ο' Κόνορ από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Πρώην σύντροφος της Σινέντ Ο' Κόνορ επέμεινε ότι η επιβεβαίωση του θανάτου της από φυσικά αίτια σημαίνει ότι πέθανε ως αποτέλεσμα «ραγισμένης καρδιάς». 

Σινέντ Ο' Κόνορ: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της

Η 56χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μετά την κλήση της αστυνομίας στο διαμέρισμά της στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, τον Ιούλιο του περασμένου έτους, 18 μήνες μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Σέιν

Η Σινέντ Ο' Κόνορ σε ιταλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα το 2014

Η Σινέντ Ο' Κόνορ σε ιταλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα το 2014 /Φωτογραφία AP Images/Antonio Calanni

Οι ντετέκτιβ δεν αντιμετώπισαν τον αιφνίδιο θάνατο της σταρ ως ύποπτο, με τους αξιωματούχους μήνες μετα να δηλώνουν ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

Ο Ντέρμοτ Χέις, ο οποίος έβγαινε με την τραγουδίστρια για δύο χρόνια, αφού έγραψε μια πρώιμη αυτοβιογραφία της, δήλωσε στην εφημερίδα Irish Sun: «Από αυτό μπορείτε να υποθέσετε ότι η ραγισμένη καρδιά είναι ένα πραγματικό σύμπτωμα ασθένειας και μια αιτία θανάτου. Αυτό δεν κάνει το θάνατο της Σινέντ λιγότερο οδυνηρό. Είχε να κάνει περισσότερο με μια ραγισμένη καρδιά παρά με οτιδήποτε άλλο». 

Σινέντ Ο Κόνορ: Το μήνυμα-φόρος τιμής σε λόφο της ιδιαίτερης πατρίδας της

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια πέθανε 18 μήνες αφότου ο γιος της, ο 17χρονος Σέιν, έβαλε τέλος στη ζωή του τον Ιανουάριο του 2022, μετά την απόδρασή του από το νοσοκομείο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top