Σινέντ Ο' Κόνορ: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της

Η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 56 ετών

Από φυσικά αίτια πέθανε η Σινέντ Ο' Κόνορ, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 ο ιατροδικαστής.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε «χωρίς ανταπόκριση» μετά την κλήση της αστυνομίας στο διαμέρισμά της στο Herne Hill, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, τον Ιούλιο.

Οι ερευνητές δεν αντιμετώπισαν τον αιφνίδιο θάνατο της 56χρονης καλλιτέχνιδας ως ύποπτο, και σήμερα οι αρχές δήλωσαν ότι οφειλόταν σε φυσικά αίτια.

«Αυτό γίνεται για να επιβεβαιωθεί ότι η κα Ο' Κόνορ πέθανε από φυσικά αίτια. Ως εκ τούτου, ο ιατροδικαστής έχει παύσει την εμπλοκή του στον θάνατό της», δήλωσε εκπρόσωπος του Southwark Coroners Court στη MailOnline.

Θυμίζουμε ότι η Ο' Κόνορ πέθανε 18 μήνες αφότου ο γιος της, Σέιν, έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 17 ετών τον Ιανουάριο του 2022, αφού απέδρασε από το νοσοκομείο.

Στο τελευταίο της Tweet, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της Σέιν και έγραψε: «Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, η λάμπα της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων. Έχω χαθεί στο μπάρντο [όρος του βουδισμού που σημαίνει την κατάσταση μεταξύ θανάτου και αναγέννησης] χωρίς αυτόν».

 

Η αστυνομία κλήθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί της 26ης Ιουλίου στο σπίτι της Σινέντ Ο' Κόνορ σε περιοχή του Λονδίνου, όπου είχε μόλις μετακομίσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top