Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο Κόνορ σε ηλικία 56 ετών

Αντιμετώπιζε προβλήματα με την ψυχική της υγεία

Δείτε παλιότερο βίντεο για τη Σινέντ Ο Κόνορ από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η Σινέντ Ο Κόνορ, η γνωστή τραγουδίστρια με τεράστιες επιτυχίες όπως η υπέροχη μπαλάντα Nothing Compares 2 U, μετά από πολύχρονη μάχη με την ψυχική της υγείας

Σινέντ Ο' Κόνορ: Η τελευταία ανάρτηση έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της

Εμφάνιση της Σινέντ Ο Κόνορ στην ιταλική τηλεόραση το 2014

Εμφάνιση της Σινέντ Ο Κόνορ στην ιταλική τηλεόραση το 2014 /Φωτογραφία AP Photo/Antonio Calanni

Το 2020 η Ιρλανδή τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με τις καταχρήσεις, αλλά και το πρόγραμμα αποτοξίνωσης που είχε αποφασίσει να ξεκινήσει. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Τραγωδία για τη Σινέντ Ο' Κόνορ: Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της

«Μεγάλωσα με πολλά τραύματα και καταχρήσεις. Και βρέθηκα κατευθείαν στη μουσική βιομηχανία. Ποτέ δεν έμαθα πραγματικά πώς είναι η κανονική ζωή. Ποτέ δεν είχα χρόνο να επουλώσω τα τραύματά μου. Ούτε και ήμουν έτοιμη. Θα ήθελα την υποστήριξη και την κατανόησή σας, οπότε θα επιστρέψω με ένα καινούργιο άλμπουμ και περιοδεία», είχε γράψει στο Twitter η Σινέντ Ο Κόνορ. 

Η Σινέντ Ο Κόνορ στο amfAR's Inspiration Gala στο Λος Άντζελες το 2011

Η Σινέντ Ο Κόνορ στο amfAR's Inspiration Gala στο Λος Άντζελες το 2011 /Φωτογραφία AP Photo/Matt Sayles

Το 2018 είχε ασπαστεί το Ισλάμ κι άλλάξε το όνομά της σε Shuhada’ Sadaqat, λέγοντας τότε ότι η απόφασή της ήταν «φως για τη ζωή της». 

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Καταγγέλλει το ιρλανδικό κράτος για τον χαμό του γιου της

Να σημειωθεί πως ο θάνατός της Σινέντ Ο Κόνορ έρχεται 1,5 χρόνο αφότου ο 17χρονος γιος της, Σέιν, αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2022.

Στην Ο Κόνορ απονεμήθηκε το εναρκτήριο βραβείο για το κλασικό ιρλανδικό άλμπουμ στα RTE Choice Music Awards νωρίτερα φέτος. Η τραγουδίστρια καταχειροκροτήθηκε, καθώς αφιέρωσε το βραβείο για το I Do Not Want What I Haven’t Got σε: «Κάθε μέλος της προσφυγικής κοινότητας της Ιρλανδίας».

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της Σινέντ Ο Κόνορ ήταν η μπαλάντα Nothing Compares 2 U

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια από το Δουβλίνο κυκλοφόρησε συνολικά δέκα άλμπουμ, με το Nothing Compares 2 U να ανακηρύσσεται το 1990 το Νο1 παγκόσμιο single από τα Billboard Music Awards.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top