Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε!»

«Πάγωσαν» το Στούντιο 4 με τη δήλωσή τους!

Δείτε όσα είπαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη στην εκπομπή της ΕΡΤ

Ενα από τα πιο γνωστά ζευγάρια στο θέατρο και τη ζωη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη, βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Τρίτης. Μεταξύ άλλων, θέλοντας να αυτοσαρκαστούν για τα πολλά χρόνια της κοινής τους πορείας, έκαναν μια... σοκαριστική αποκάλυψη.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: Ο λόγος που δεν απέκτησαν παιδί

Η Έφη Μουρίκη τόνισε με χιούμορ στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου: «Είπαμε πως στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτάνε, μετά από τόσα χρόνια, θα πούμε: "Λοιπόν, σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε"».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη αστειεύτηκαν για τα πολλά χρόνια που είναι ζευγάρι!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη αστειεύτηκαν για τα πολλά χρόνια που είναι ζευγάρι!

«Δηλαδή πότε; Τώρα» συμπλήρωσε ο σύζυγος της ηθοποιού, Βλαδίμηρος Κυριακίδης για να ξεσπάσουν εύλογα όλοι μαζί σε γέλια. «Δεν είναι απλό ή σύνθετο, το γεγονός πως είμαστε για τόσα πολλά χρόνια μαζί, αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ… τον βρίσκει. Από την άλλη όμως μεριά, όλες αυτές οι καθημερινές διαδικασίες μέσα στα τόσα χρόνια φέρνουν τριβές και φθορές. Αρκεί να αντιληφθούν ωστόσο οι άνθρωποι ότι όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία». 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η ερώτηση για τον γάμο του που τον ενόχλησε

«Διάλογος και με τον ίδιο τον εαυτό μας. Δηλαδή κι εγώ μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι θα μπορούσε να είναι βαρετό για την Έφη να το βλέπει καθημερινά. Ξεκινώντας από τα ρούχα, την πιτζάμα, την εμφάνιση αλλά και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα. Είμαι δύσκολος άνθρωπος; Δεν πρέπει να φροντίσω λίγο να μαλακώσω, να γίνω πιο εύκολος; Να έχω περισσότερη αντοχή για να ακούω τον άνθρωπο μου;» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη μαζί και στη θεατρική σκηνή

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη μαζί και στη θεατρική σκηνή /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top