Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η ερώτηση για τον γάμο του που τον ενόχλησε

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, δυστυχώς»

Το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης Dalida – La Diva, στο θέατρο Παλλάς, έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση, ωστόσο μία ερώτηση που αφορούσε στα προσωπικά του, έφερε την αντίδρασή του. 

«Επειδή ήμουν λάτρης της Dalida, την είδα να ζωντανεύει μπροστά μου. Δεν τραγουδώ όπως η κυρία Βενέτη, αν τραγουδούσα, με μεγάλη μου χαρά να συνεργαστούμε. Δε νομίζω ότι είμαι ικανός να κάνω μιούζικαλ. Το προσπάθησα μια φορά και ως εκεί, δεν θα το ξανακάνω. Όταν αναλαμβάνουν οι μεγάλοι ερμηνευτές, εμείς υστερούμε», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Σε ερώτηση για τη σύζυγό του και ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας του γάμου τους, ο ηθοποιός αντέδρασε: «Δεν είναι ερώτηση αυτή, μετά τη Dalida. Μυστικό γάμου, όχι! Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, δυστυχώς».

«Δεν υπάρχει, εννοείτε, το μυστικό;», συνεχίστηκε η ερώτηση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να απαντά: «Επιμένετε όμως! Δεν μπορώ να απαντήσω».

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου για πάνω από... 30 χρόνια είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη. Oι δυο τους, εκτός από τη ζωή, είναι πολλές φορές και ζευγάρι στο θεατρικό σανίδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top