Βασίλης Καρράς: Η συγκινητική αποκάλυψη από τον μαέστρο του

Όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

Σε κλίμα οδύνης άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας βρέθηκαν στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για το ύστατο χαίρε στον γίγαντα του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά

Κηδεία Βασίλη Καρρά: «Έπεσε» η αυλαία για τον σπουδαίο τραγουδιστή

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά /Φωτογραφία NDP Photo Agency  

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά /Φωτογραφία NDP Photo Agency  

Κηδεία Βασίλη Καρρά: «Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή

Ο μαέστρος του μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για το πώς έζησε ο ίδιος τον σπουδαίο ερμηνευτή όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στο πλευρό του. 

«Δεν ξέρω ακριβώς πότε έμαθε για την σοβαρότητα της υγείας του αλλά, επειδή είχε αποκτήσει κάποια στιγμή περισσότερο βάρος και κουραζόταν, είχε καθιερώσει να εμφανίζεται με το σκαμπό. Ήταν δηλαδή μια καθιερωμένη εμφάνιση αυτή που την αποδέχθηκε ο κόσμος γιατί ήταν τόσο δοτικός, μεταφέροντας την αγάπη και τα τραγούδια του στον κόσμο, που δεν τους ενοχλούσε ότι έπαιρνε ένα σκαμπό και ξεκουραζόταν. Έβγαινε πάντα σαν άρχοντας στα πρώτα τραγούδια όρθιος, όσο άντεχε η κράση του, απλώς μετά καθόταν και συνέχιζε το πρόγραμμα καθιστός.

Θα σας πως για εμάς τους μουσικούς, που μας είχε σαν παιδιά του και σαν οικογένεια του, ότι ήμασταν οι πρώτοι Θεσσαλονικείς που, όταν ο Βασίλης κατέβηκε στην Αθήνα, μας κατέβασε και εμάς κάτω. Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που κατέβασε την μουσική του οικογένεια και την επέβαλε στην Αθήνα. Μας έβαλε μέσα στον κόσμο της μουσικής και μέσα στις εταιρείες γιατί μας εμπιστευόταν και εμείς τον βγάλαμε ασπροπρόσωπο.

Κι έτσι όπως δοτικός με εμάς ήταν και με όλο τον κόσμο που είχε ανάγκη. Όποιος έμπαινε μέσα στο καμαρίνι του και είχε κάποιο πρόβλημα, είτε υγείας είτε οικονομικό, ήταν απλοχέρης και έλεγε στον συνεργάτη του «κόψε μια επιταγή και δώσε στα παιδιά» ή «δώσε στον άρρωστο». Πάντα κρυφά όμως και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ποτέ δεν θέλησε να το βγάλει αυτό προς τα έξω και εμάς, που ξέραμε, μας είχε απαγορεύσει επ’ ουδενί να βγάλουμε κάτι τέτοιο προς τα έξω. Γιατί το έκανε με την καρδιά του, ήταν αληθινή η φιλανθρωπία του», είπε ο Γιάννης Γκιούρας στο «Live News. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top