Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Υπέθετα ότι με περιμένει ένα άλλο μέλλον»

Η παρουσιάστρια του Shopping Star μεταμορφώθηκε σε Μαρία Κάλλας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεταμορφώθηκε σε Μαρία Κάλλας και έκανε μία υπέροχη φωτογράφιση.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star παραχώρησε συνέντευξη στο πρώτο τεύχος του περιοδικού «Grace», το οποίο κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής». Mίλησε για την επαγγελματική της πορεία και το bullying, όπως έχει δηλώσει, που έχει δεχτεί.

Η τηλεόραση δεν ήταν ένα βήμα που είχε προβλέψει, όπως δήλωσε, άλλα ήταν τα όνειρά της.  

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της ως Μαρία Κάλλας

«Σίγουρα υπήρχαν, όπως και υπάρχουν και άλλα όνειρα και άλλοι στόχοι και κάποιο άλλο μέλλον που υπέθετα πως με περιμένει. Όμως, η ζωή με έφερε εδώ. Όσο κι αν εγώ δεν το είχα προβλέψει, ή σκεφτεί ποτέ, ότι η τηλεόραση θα είναι ένας δρόμος που θα ακολουθήσω και ένας χώρος που θα αγαπήσω». 

Όσο για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς είπε: «Φυσικά και έχει σημασία, όπως και από πού προέρχεται η θετική κριτική. Χρειάζεται σε όλα σωστή μεταφορά της άποψης, μετρημένη, με επιχειρήματα, και πρόταση φυσικά για να σε βοηθήσει να εξελιχθείς προς το καλύτερο. Αλλιώς είναι απλά μια προσωπική άποψη που δεν αφορά κανέναν. Για παράδειγμα, ποιος χρειάζεται έναν άνθρωπο δίπλα του που να του λέει διαρκώς πόσο τέλειος είναι;». 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το «ατύχημα» καθώς στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κοιτώντας πίσω στην καριέρα της μέχρι σήμερα, δε θα άλλαζε τίποτα: «Αν άλλαζα κάτι ίσως να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Και πραγματικά πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) ότι υπάρχει ένα μαγικό πλάνο που με τον έναν ή άλλον τρόπο μας οδηγεί στο πεπρωμένο μας. Οπότε, ακολουθώ τη δική μου τροχιά και περιμένω με ανυπομονησία το αύριο, δημιουργώντας παράλληλα κάθε μέρα νέες βάσεις». 

Για το bullying που έχει βιώσει τόνισε ότι: «Η λάμψη είναι το περιτύλιγμα που βλέπει ο τηλεθεατής και αλίμονο τόσα χρόνια που υπάρχουν τηλεόραση, σινεμά και περιοδικά αν δεν τα έχουμε καταλάβει ακόμη.  

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με glam φόρεμα ιδανικό για τις γιορτές

Επί της ουσίας είμαστε όλοι καθημερινοί άνθρωποι που πηγαίνουμε στη δουλειά μας και, βεβαίως, υπάρχουν καλές μέρες αλλά και δύσκολες. Το να υπάρχουν κακές μέρες, όμως, εξαρτάται από τα όρια που δεν έχουν μπει πάντα εκεί που πρέπει, με αποτέλεσμα πολλές φορές να παραβιάζονται η ελευθερία, η εργασία ή ακόμα και η ψυχή κάποιου». 

Όσο για το πώς βλέπει τον εαυτό της μετά από 10 χρόνια επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, είπε: «Θα είμαι εκεί που θέλει η ζωή να είμαι. Εύχομαι με υγεία, με μεγαλύτερη οικογένεια, με όμορφη καθημερινότητα και να έχω τους φίλους μου δίπλα μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top