Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της ως Μαρία Κάλλας

Ο απολογισμός της για τη ζωή αλλά και την πορεία της στην τηλεόραση

Παπαγεωργίου: «Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που φιλοξενούνται στο πρώτο τεύχος του περιοδικού «Grace» που κυκλοφορεί μαζί με «Το Βήμα» όπου πόζαρε ως άλλη Μαρία Κάλλας κάνοντας τον απολογισμό για τη ζωή αλλά και την πορεία της στην τηλεόραση και το bullying που έχει βιώσει.

Παπαγεωργίου: «Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου»

«Σίγουρα υπήρχαν προσδοκίες που δεν εκπληρώθηκαν, όπως και υπάρχουν και άλλα όνειρα και άλλοι στόχοι και κάποιο άλλο μέλλον που υπέθετα πως με περιμένει. Όμως, η ζωή με έφερε εδώ. Όσο κι αν εγώ δεν το είχα προβλέψει, ή σκεφτεί ποτέ, ότι η τηλεόραση θα είναι ένας δρόμος που θα ακολουθήσω και ένας χώρος που θα αγαπήσω», είπε αρχικά η Ηλιάνα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της ως Μαρία Κάλλας

«Αν άλλαζα κάτι ίσως να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Και πραγματικά πιστεύω (ή ότι θέλω να πιστεύω) ότι υπάρχει ένα μαγικό πλάνο που με τον έναν ή άλλον τρόπο μας οδηγεί στο πεπρωμένο μας. Οπότε, ακολουθώ τη δική μου τροχιά και περιμένω με ανυπομονησία το αύριο, δημιουργώντας παράλληλα κάθε μέρα νέες βάσεις» πρόσθεσε.

«Η λάμψη είναι το περιτύλιγμα που βλέπει ο τηλεθεατής και αλίμονο τόσα χρόνια που υπάρχουν τηλεόραση, σινεμά και περιοδικά αν δεν τα έχουμε καταλάβει ακόμα.

Επί της ουσίας είμαστε όλοι καθημερινοί άνθρωποι που πηγαίνουμε στη δουλειά μας και βεβαίως υπάρχουν καλές μέρες αλλά και δύσκολες. Το να υπάρχουν κακές μέρες, όμως, εξαρτάται από τα όρια που δεν έχουν μπει πάντα εκεί που πρέπει, με αποτέλεσμα πολλές φορές να παραβιάζονται η ελευθερία, η εργασία ή ακόμα και η ψυχή κάποιου» είπε ακόμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grace (@gracemaggr)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top