Καρλάκη: «Ο σύντροφός μου είναι παρελθόν και δεν έχει θέση στη ζωή μου»

«Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη»

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Καρλάκη μιας και στις 11 Νοεμβρίου έφερε στον κόσμο τον γιο της.

«Είναι οι καλύτερες τρεις εβδομάδες της ζωής μου νομίζω. Είναι θεωρώ τα ωραιότερα μου ξενύχτια. Πήρα πριν λίγες ημέρες τη μισή ευχή και θα σαραντίσω μέσα στα Χριστούγεννα», είπε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη φωτογραφία που ανέβασε από το μαιευτήριο με τον πατέρα του παιδιού της με τον οποίο ωστόσο δεν είναι πλέον μαζί. «Καταρχάς τη φωτογραφία την ανέβασα εγώ. Θεώρησα ότι το παιδί δε φταίει σε κάτι, και αύριο μεθαύριο δε θα ήταν ωραίο να δει πως ο πατέρας του δεν ήταν στη γέννα. Με τον συγκεκριμένο δεν είμαστε μαζί. Είμαι από την αρχή συνειδητοποιημένη με όλη την κατάσταση. Ούτως ή άλλως σας το είχα πει αυτό που πέρασα και περνάω είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά η ευλογία που έχω στην αγκαλιά μου είναι ό,τι πιο μέγιστο. Δε θέλω να μιλάω καθόλου για τον συγκεκριμένο, το θέμα είμαστε εγώ και το παιδί και είμαστε καλά, είμαστε γεροί και δυνατοί και όλα τα άλλα έρχονται στον δρόμο μπροστά».

Μαρία Καρλάκη: «Ήρθε τελικά στον τοκετό ο πατέρας του παιδιού μου»

Η γλυκιά μαμά αποκάλυψε πως φλέρταρε με την επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά έχει στο πλευρό της ψυχολόγο και τη μαία της. «Φλέρταρα πάρα πολύ κοντά με την επιλόχειο κατάθλιψη. Είμαι κάθε μέρα με ψυχολόγο και με τη μαία μου αλλά είμαι οκ. Επιστρέφω στη δουλειά γιατί πρέπει να δουλέψω για να μπορώ να μεγαλώσω τον γιο μου».

Μ.Καρλάκη: «Ο πατέρας του παιδιού μου έχει εξαφανιστεί, δεν είμαστε μαζί»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top