Soula Glamorous: Επέστρεψε στο Instagram - Απαντά στον Επώνυμο;

Το βίντεο του YouTuber οδήγησε στο cancel της;

Επέστρεψε στο Instagram το προφίλ της Soulas Glamorous, που μετά το βίντεο «βόμβα» του Επώνυμου Αλκοολικού στο Youtube, είχε… εξαφανιστεί!

Κάποιοι είπαν ότι τα πρόσωπα ή το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη διαδικτυακή περσόνα απενεργοποίησαν τον λογαριασμό για να μη χάσουν όλους τους followers τους και να τον επαναφέρουν όταν η «μπόρα» θα έχει πια… ξεσπάσει.

SOULA GLAMOROUS

Παρόλα αυτά, λίγα 24ωρα μετά η Soula Glamorous έκανε comeback ανεβάζοντας Instastories.

«Έλα κολλητές είχα πάει διακοπές στο Περού με το γκόμενο από το καφέ- μπαρ- ρεστοραντ-ντελίβερι- τσιγάρα- ποτά- ρούχα- αξεσουάρ- απορρυπαντικά» έγραψε στο πρώτο και συνέχισε: «Στα σοβαρά θέματα τώρα κολλητές, έχω μάθει να λύνω τα προβλήματά μου προσωπικά και όχι δημόσια γιατί δεν αφορούν επί της ουσίας πέραν κουτσομπολιού και κανέναν. Άλλο το Σουλέτο 2018 άλλο 2023. Μακάρι όλη την ενέργεια που δώσατε για εμένα αυτόν τον καιρό να τη δίνατε στα social με το να βρεθεί ο δολοφόνος του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα που κακοποιήθηκε. Για να κλείσω η σελίδα δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Είναι καθαρά χιουμοριστική. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ας τα βρουν μεταξύ τους όπως και όπου πρέπει».

Soula Glamorous: Επέστρεψε στο Instagram - Απαντά στον Επώνυμο;

Soula Glamorous: Επέστρεψε στο Instagram - Απαντά στον Επώνυμο;

Τι είπε δημόσια ο Επώνυμος Αλκοολικός και ώθησε τους followers σε cancel της Soulas Glamorous

Ο Youtuber Επώνυμος Αλκοολικός, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλά για τον γνωστό λογαριασμό του Instagram Soula Glamorous και πώς επηρέασε την προσωπική του ζωή δημοσιοποιώντας τη σεξουαλικότητά του, χωρίς ο ίδιος να έχει μιλήσει σε κανέναν.

 

@ilikeyourfeet5 #eponimos #soulaglamorous #greektiktok #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος - spanakorizo


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top