Soula Glamorous: Γιατί «έφαγε» cancel και έσβησε τον λογαριασμό της

Τι συνέβη; Παίρνουμε την ιστορία από την αρχή

«Η Soula δεν είναι και τόσο Glamorous!», είπε ο Επώνυμος Αλκοολικός μέσα σε 40 λεπτά, σε ένα βίντεο στο YouTube.

Soula Glamorous: Ποια είναι η πολυσυζητημένη περσόνα που τα ξέρει όλα

Να τα πάρουμε από την αρχή. Ο Επώνυμος αλκοολικός, κατά κόσμον Δημήτρης Πορφυρόπουλος, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εξιστορεί την περιπέτειά του με αυτούς που βρίσκονταν πίσω από το γνωστό fake profile, Soula Glamorous στα social media και μέσα από την εξιστόρησή του προχώρησε και σε μεγάλες αποκαλύψεις!

soula glamorous

O Επώνυμος είπε ότι η Soula Glamorous, του έκανε outing το 2018.  Όπως επεξηγεί, outing είναι όταν κάποιος επιλέγει να αποκαλύψει τη σεξουάλικοτητα σου χωρίς τη θέληση σου. Ανέφερε ότι οριακά ήταν fan της Soulas Glamorous το 2016, καθώς ήταν απο τις πρώτες σελίδες με queer χιούμορ, Τότε, δεν ήταν ακόμα... προσβλητική.

Το 2018 λοιπόν η σελίδα της στο insta ανέβασε ένα story “κάντε μου μία ερώτηση” και ρωτήθηκε να πει την γνώμη της για τον Επώνυμο αλκοολικό. Η απάντηση της Soulas ήταν “RE KOLLITES TON P** I TON D**I TLK KSEROUME?”.

“Θα μου πεις, είναι αυτό outing; είναι outing και μάλιστα με έναν πολύ άσχημο και βίαιο τρόπο, που αν ήμουν ανοιχτός με αυτή την πληροφορία, δε θα με ένοιαζε, εκείνη την περίοδο όμως δεν ήταν έτσι… Ένιωσα άβολα, απροστάτευτος, φοβισμένος, γιατί μία σελίδα με 100.000 followers, ανακοινώνει δημόσια τη σεξουαλικότητα μου για την οποία εγώ δεν ήμουν ακόμα συμφιλιωμένος γιατί ζούσα σε μία πόλη που τη θεωρούσα κλειστόμυαλη..

Εκείνο το βράδυ που είδα αυτό το στόρι έπαθα σοκ, έστειλα στη Soula να κατεβάσει το story, γιατί δεν ένιωθα άνετα. Έστειλα 2 μηνύματα, γιατί δεν απαντούσε και της έγραψα στο δεύτερο, “σε παρακαλώ γιατί δεν το έχω μοιραστεί ακόμα, μπορείς να το σβήσεις αυτό το story;”. Μίλαγα ευγενικότατα σε έναν άνθρωπο που είχε γράψει αν τον δίνω ή τον παίρνω. Μου απάντησε “δε γράψαμε κάτι κακό και δεν κατεβάζουμε το story, αφού είσαι αδερφή γιατί δεν το παραδέχεσαι;”. Αυτή ήταν η αντιμετώπιση, “αφού είναι αδερφή αφού είναι π@@ης γιατί δεν το παραδέχεται; Μέχρο ποθ ανέβασα ένα story που έλεγα, “όποιο ακολουθεί τη Soula δεν υπάρχει λόγος να ακολουθεί εμένα» είπε ο YouTuber.

 

@ilikeyourfeet5 #eponimos #soulaglamorous #greektiktok #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος - spanakorizo

 

«Το δεύτερο άτομο που χειρίζεται τη σελίδα, για να κάνει damage control, μου έστειλε “Έλα τώρα μιλάς με “την” πριν μίλαγες με “τον”. Συγγνώμη για αυτό που ανεβάσαμε, αν θέλεις το σβήνω τώρα και ζητάμε και δημόσια συγγνώμη” επειδή χεσχτηκανε πάνω τους, όταν ζήτησα όποιος με ακολουθεί να μην ακολουθεί την Soula. Εγώ ήμουν διαλλακτικός και είπα οκ, δε μου ζήτησαν ποτέ δημόσια συγγνώμη. Μετά αντί για συγγνώμη, άρχισε και ανέβαζε δημόσια τις συνομιλίες μας, στην αρχή με το όνομα μου και μετά ανώνυμα με τη φωτογραφία μου», πρόσθεσε.

soula glamorous

«Τις επόμενες μέρες προσπαθούσε να με ενοχοποιήσει για το πως αντέδρασα και γιατί ζήτησα να κατέβει το στόρι και αυτό λέγεται “εσωτερικευμένη ομοφοβία” γιατί τη σελίδα την είχαν 2 άτομα μία κοπέλα και ένας άντρα γκέι, λέω την είχαν γιατί νομίζω ότι την έχουν πουλήσει. Είναι εσωτερικευμένη ομοφοβία γιατί σαν μέλος την κοινότητας, το ένα μέλος της σελίδας, θα έπρεπε μετά το outing να με στηρίξει και όχι να μου απαντάει ειρωνικά» τόνισε ο Επώνυμος.

Από ό,τι φαίνεται τα 455.000 views που έκανε αυτό το 40λεπτο βίντεο του Επώνυμου, «άγγιξε» πολύ κόσμο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η σελίδα Soula Glamorous, να...εξαφανιστεί από το Instagram. Κάποιοι εικάζουν ότι έγινε επί τούτου, για να μη χάσει πολλούς followers και να επανέλθει, όταν... το θέμα θα έχει ξεχαστεί!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top