Λίνα Σακκά: Ο γιος της είναι ο λόγος που χάθηκε από την τηλεόραση

«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχω χρόνο»

Όσα είπε η Λίνα Σακκά στο Happy Day

Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε, χθες, η Λίνα Σακκά, η οποία παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά».

Η ηθοποιός που επί χρόνια πρωταγωνιστούσε σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές εξήγησε πως δεν έχει αποσυρθεί και πως της έχει λείψει πολύ το θέατρο και η τηλεόραση. Ωστόσο, η προτεραιότητά της είναι ο γιος της, ο οποίος πλέον είναι 11 ετών.

Λίνα Σακκά - «Έχασε» τη μητέρα της μόλις ενάμιση μήνα μετά τον πατέρα της

«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχω χρόνο. Θα σας πω για τώρα, που είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου κι έχω το παιδάκι μου που μεγαλώνει, είναι 11,5 χρονών», είπε η Λίνα Σακκά στο Happy Day.

Λίνα Σακκά: Όσα είπε για τον γιο της

«Είναι ένας νεαρός πολύ καλός με αρχές και αξίες και καλό χαρακτήρα. Αυτό που βλέπω σε αυτόν, τον κόπο μου, με κάνει να νιώθω πολύ περήφανη», εξομολογήθηκε.

Λίνα Σακκά: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις το παιδί σου μόνος σου»

Στη συνέχεια απάντησε πως της είχαν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για καθημερινά προγράμματα. «Δυστυχώς, δεν μπορούσα 10 ώρες τη μέρα να είμαι σε ένα γύρισμα, γιατί έχω και το παιδί», εξήγησε.

«Ο γιος μου δε με κάνει ό,τι θέλει, έχουν μπει πλέον όρια. Όσο ήταν παιδάκι, χάρηκε την παιδική του ηλικία, αλλά τώρα πρέπει να καταλάβει ότι έχει υποχρεώσεις και υπάρχουν και συνέπειες», πρόσθεσε.

Δε θέλω να είμαστε φίλοι με τον γιο μου, θέλω να κρατήσουμε τη σχέση που έχουμε, μαμάς και γιου

«Παλιά δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, αλλά τώρα τον βλέπω και καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ αυστηρή. Ο γιος μου δε θέλει να με δει στην τηλεόραση, δεν ξέρω γιατί. Πιστεύω πως μεγαλώνοντας θα θελήσει», κατέληξε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει ένα παιδί, τον Μάριο, από τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Μάρκο Καραμάνη. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους. Επίσης, η 47χρονη σήμερα ηθοποιός διατηρεί εδώ και χρόνια ένα kids friendly cafe στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top