Όλγα Κιουρτσάκη: «Aν δεν είχα εσάς, θα είχα φύγει από αυτή τη ζωή»

Το όνομα που θα πάρει η τεσσάρων μηνών κόρη της

Το story που ανέβασε η Όλγα Κιουρτσάκι από την Αμερική, όταν έβαλε με το ζόρι και με ψέματα... τη μαμά της στο τρενάκι του τρόμου/ βίντεο από Breakfast@Star

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, με αφορμή τους τέσσερις μήνες ζωής της κόρης της. 

Άντζελα Δημητρίου: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Όλγας

Η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λιόσης, με τον οποίο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2017, έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Αύγουστο του 2023.

Όλγα Κιουρτσάκη: Οι πρώτες μέρες με το μωράκι της - Η βοήθεια της «Λαίδης»

«Κλείνεις 4 μήνες ζωής!!! Αν θα έπρεπε να σε περιγράψω με λίγες λέξεις παιδί μου, θα έλεγα ότι είσαι ένας άγγελος, καλόβολο μωράκι, ήρεμο και χαμογελαστό, ευτυχισμένο και έτσι θα είσαι στην ζωή σου με εμάς γονείς που ξέρει όλος ο κόσμος πόσο καλοί άνθρωποι είμαστε! Ο μπαμπάς θα σου μάθει να είσαι έξυπνη να μην σε πιάνει κανείς στον ύπνο και να γίνεις δυναμική κι εγώ θα σου διδάξω την καλοσύνη, την τιμιότητα, την καθαρή ματιά. Θα σου μάθω τι σημαίνει να αγαπάς τους ανθρώπους, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα» αναφέρει η Όλγα Κιουρτσάκη, απευθυνόμενη στην κόρη της, έχοντας δημοσιεύσει και μια φωτογραφία της μικρούλας.

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που κρατάει ακόμα ζεστή την καρδιά μου. Με ένα βλέμμα παιδικό, αθώο, αγνό και ένα χαμόγελο που συναντάς πλέον σε λίγους ενήλικες ανθρώπους, μόνο σε όσους δεν έχουν πονηριά μέσα τους! Κι εγώ θα σταθώ δίπλα σου και θα σου χαρίσω μια ονειρική ζωή μου Μιχαέλα μου, είσαι το μόνο πράγμα που με κρατάει ζωντανή μετά τον μπαμπά σου! Αν δεν είχα εσάς θα έφευγα από αυτή τη ζωή!», επισημαίνει η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα πάρει η μικρή.

Και συνεχίζει την ανάρτησή της, γράφοντας: «Τώρα πια είμαι 37 χρόνων... αλλά πολύ κουρασμένη ψυχολογικά, αλλά υπόσχομαι να μη σε πληγώσω, αποπάρω, διώξω, κάνω να κλάψεις, βρίσω σε άλλους, διαλύσω την οικογένεια μας, σε κάνω να πληρώσεις δικά μου λάθη και επιλογές ΠΟΤΕ! Κι εγώ…δε θα ξαναγίνω ποτέ η ίδια.. όπως ήμουν πριν από εσένα μικρό νεραϊδάκι που ήρθες στη ζωή μου και με έκανες να την αντιμετωπίζω πλέον πιο σκληρά και να μην ανέχομαι πλέον καταστάσεις και συμπεριφορές!!! Σε υπερ-αγαπώ!!!!!».

To ζευγάρι ταξίδεψε για λίγες μέρες στην Αμερική, συνοδεύοντας την Άντζελα Δημητρίου στην περιοδεία της. Την 1η του μήνα καλωσόρισαν τον Δεκέμβριο με μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, κρατώντας στα χέρια τους την κόρη τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top