Γιάννης Στάνκογλου: «Βίωσα κακοποιητική συμπεριφορά από γυναίκα σκηνοθέτη»

Η αποκάλυψη για την εποχή που έφτασε... στην κόψη του ξυραφιού

Δείτε παλιότερη συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Καλεσμένος στην εκπομπή Τετ-α-Τετ του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ανάμεσα σε άλλα γύρω από τη ζωή και την καριέρα του, ο ηθοποιός έκανε και μια εξομολόγηση για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε από γυναίκα σκηνοθέτη

Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που κράτησε κρυφό το διαζύγιό του

«Αν έβλεπα κακοποιητική συμπεριφορά προς συνάδελφο, σε παράσταση που συμμετείχα, θα μίλαγα σίγουρα. Θα μίλαγα στον ίδιο κατ’ αρχήν εκείνη τη στιγμή, όπως θα μίλαγα στον οποιοδήποτε. Αν έβλεπα μια κακοποιητική στάση μπροστά στα μάτια μου, θα έπαιρνα θέση όποιος κι να ήταν ο άλλος. Κι ο Αλ Πατσίνο να ήταν κι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα έπαιρνα θέση γιατί δεν είναι κάτι το οποίο εγώ προσωπικά το δέχομαι. Μου έχει συμβεί κι εμένα κι όχι από άντρα ηθοποιό. Μου έχει συμβεί από γυναίκα σκηνοθέτη κι εκείνη τη στιγμή πρέπει να πάρεις θέση. Συμβαίνει γιατί βρέθηκαν κάποιοι στη στροφή της εποχής», δήλωσε αρχικά.  

Μετά το διαζύγιό του, ο Γιάννης Στάνκογλου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του

Μετά το διαζύγιό του, ο Γιάννης Στάνκογλου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Γιάννης Στάνκογλου: Ο χωρισμός από τη σύζυγό του κι η συνεπιμέλεια

«Από μικρό με έχω φοβηθεί γιατί πάντα πήγαινα στην κόψη του ξυραφιού, στην άκρη του γκρεμού. Πάντα έφτανα εκεί πέρα και πως γινόταν, με κάποιον τρόπο, πάντα ερχόμουν στα ίσια μου. Νομίζω πως έχει να κάνει με το πως μεγάλωσα, με τους γονείς μου και την ελευθερία που μου έδωσαν… Στην κόψη του ξυραφιού έφτασα και με ουσίες παλαιότερα στην εφηβεία. Έγινα εμμονικός με κάποια πράγματα που ήξερα ότι δε μου κάνουν καλό, αλλά συνέχιζα να τα κάνω. Παρόλα αυτά κάπως κάτι γινόταν, έκανα τη στροφή μου, πήγαινα εκεί που έπρεπε να πάω, ρωτούσα, έψαχνα κι έβρισκα τη λύση», συμπλήρωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top