Γιάννης Στάνκογλου: Ο χωρισμός από τη σύζυγό του κι η συνεπιμέλεια

«Είμαστε σε τρελή συνεννόηση όλοι μας, οπότε σούπερ!»

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση χωρισμού από τη σύζυγό του Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε  στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας

Γιάννης Στάνκογλου: Επιβεβαίωσε πρώτη φορά ότι έχει χωρίσει εδώ και χρόνια

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον χωρισμό του, που έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών που έχουν αποκτήσει μαζί.  

Στη σειρά Το Ναυάγιο, ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λιμενικού, Ιπποκράτη Πανόπουλο

Στη σειρά Το Ναυάγιο, ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λιμενικού, Ιπποκράτη Πανόπουλο

«Ήταν μια δήλωση. Έχει συμβεί αυτό εδώ και 3-3,5 χρόνια. Ούτως ή άλλως είμαι από τους ανθρώπους που δε θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι πολύ στα φώτα. Έχω δυο παιδιά που προσπαθώ να τα προστατέψω. Είναι όλα καλά, είμαστε σε τρελή συνεννόηση όλοι μας, οπότε σούπερ... Έχω και συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου, οπότε είναι πάρα πολύ όμορφο όλο αυτό. Τρεισήμισι ημέρες ο ένας, τρεισήμισι ο άλλος. Είναι υπέροχο», είπε σχετικά. 

Γιάννης Στάνκογλου: H δεύτερη ευκαιρία που έδωσε στον γάμο του

Μετά τον επιτυχημένο του ρόλο στο Αυτή η νύχτα μένει του Alpha, αυτήν τη σεζόν ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο Ναυάγιο του Mega.

Γιάννης Στάνκογλου & Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν έχουν χωρίσει εδώ και τρία χρόνια

Γιάννης Στάνκογλου & Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν έχουν χωρίσει εδώ και τρία χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε: «Δε σκέφτηκα ποτέ, ούτε στα πρώτα μου βήματα να κάνω κάτι άλλο και να αφήσω την υποκριτική, σκεφτόμουν μόνο με ποιους θέλω να συνεργαστώ, σε ποια ομάδα θέλω να ανήκω και τι θέλω να κάνω. Νάρκισσος δεν υπήρξα ποτέ νομίζω. Και αν υπήρξα, ήταν με το κοντινό μου περιβάλλον, με τους οικείους μου και τους φίλους μου. Μπορεί να έπιανα τον εαυτό μου να μιλάω κάπως και σκεφτόμουν, “ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε και μιλάς έτσι”. Έχει τύχει να το παίξω και ξερόλας και την επόμενη μέρα να σηκωθώ και να πω “ώπα, δεν είχες δίκιο”»,

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top