Γιώργος Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία με τη Δανάη Μιχαλάκη από το μαιευτήριο

Το συγκινητικό μήνυμα του: «Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση»

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου μετά τη γέννηση της κόρης του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δανάη Μιχαλάκη κι ο Γιώργος Παπαγεωργίου αφού στις 21 Νοεμβρίου γεννήθηκε το πρώτο τους παιδάκι.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2018 και το 2021 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Σύρο, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε για να επισφραγίσει τον έρωτά τους.  

Παπαγεωργίου: «Το πρώτο βράδυ με την μπέμπα ήταν δύσκολο, αλλά υπέροχο»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers του στο Instagram μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στη σύζυγό του, ενώ μαζί τους είναι ο μαιευτήρας κι η μαία τους.  

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου κι η Δανάη Μιχαλάκη στον γάμο τους στη Σύρο το καλοκαίρι του 2021

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου κι η Δανάη Μιχαλάκη στον γάμο τους στη Σύρο το καλοκαίρι του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Την ανάρτηση αυτή, ο ηθοποιός και τραγουδιστής συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά και συγκινητικά λόγια.

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες κι η υπομονή κι η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κάτι βαθύτερο

Φιλαρέτη Κομνηνού: Φωτογράφισε την εγγονή της στην αγκαλιά του γιου της

Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφία του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δε γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ κι αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top