Τζιόβας: Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση!

Όσα είπε ο ηθοποιός έναν χρόνο μετά την αποκάλυψή του

Δείτε όσα είπε ο Ορέστης Τζιόβας στο Fay's Time

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Ορέστης Τζιόβας, όπου ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του και την αντίδραση των γονιών του

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν το μετάνιωσα που πέταξα αυγά σε φωτορεπόρτερ»

«Τα κακώς κείμενα νομίζω ότι είναι καλό να συζητιούνται και να λέμε πως δεν είναι όλα ρόδινα, όλοι έχουμε περάσει από άσχημες φάσεις. Έχω περάσει από την φάση που με ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

Φέτος, ο Ορέστης Τζιόβας πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ulster American

Φέτος, ο Ορέστης Τζιόβας πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ulster American

«Ό,τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος στη σημερινή κοινωνία. Εγώ πάλεψα για να αποκτήσω τη δύναμη για να μιλήσω ανοιχτά στους ανθρώπους που με αγαπάνε και να σέβονται τις επιλογές μου. Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρίξεις, ήμουν σκληρός μαζί τους... Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση. Ήταν δύσκολο αλλά με μεγάλη κατανόηση παράλληλα. Δοκίμασα τον γάμο από ρομαντισμό κι ενθουσιασμό. Πλέον φλερτάρω κι από τα social media, ειδικά τον τελευταίο καιρό», πρόσθεσε ο Ορέστης Τζιόβας. 

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άντρες, αλλά μόνο με φίλους μου» 

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας». Παράληλλα, μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβική ελληνική κοινωνία.

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου»

Όπως εξήγησε, άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρός «κάπου μεταξύ 8 - 10 ετών». Παράλληλα τόνισε πως δεν τον προβλημάτισε κάτι, λέγοντας: «Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, που οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώνοντας, αλλά τότε δεν είχα νιώσει κάποια έλξη προς το αντρικό φύλο. Νομίζω πως αυτό προέκυψε λίγο πιο μετά σαν έρευνα, εκεί στα 22».  

Selfie του Ορέστη Τζιόβα με τους γονείς του

«Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άντρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου κι όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δε βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δε θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει», πρόσθεσε για τις ερωτικές του επαφές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top