Ορέστης Τζιόβας: «Δεν το μετάνιωσα που πέταξα αυγά σε φωτορεπόρτερ»

«Έχω απιστήσει και το έχω κάνει αρκετές φορές και το βρίσκω λάθος»

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε πως στο παρελθόν πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και  όπως είπε, δεν το μετανιώνει!

«Δεν το μετάνιωσα που πέταξα αυγά σε φωτορεπόρτερ. Το έκανα γιατί είχαν ασκήσει μεγάλη πίεση στην τότε σύντροφό μου. Μιλάμε για “βιασμό” σχεδόν. Να βγαίνει από το σπίτι και να την κυνηγάνε με τις κάμερες και να τη βάζουν στη γωνία. Έφτασε στο σημείο να κλαίει», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega Καλημέρα.

«Με ενοχλούσε που με έμαθαν από τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη»

τζιοβας

Παράλληλα ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως έχει απιστήσει αλλά όπως τόνισε, γνωρίζει ότι είναι λάθος και ο ίδιος δε θα το δεχόταν.

«Έχω απιστήσει και το έχω κάνει αρκετές φορές και το βρίσκω λάθος. Δε θα το συγχωρούσα αν συνέβαινε σε εμένα. Είναι βρώμικό, γιατί ο άλλος σε εμπιστεύεται. Εκείνη τη στιγμή τον έχεις απατήσει» είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για το φλερτ στα social media αλλά και για την εργασία του ως σερβιτόρος σε μπεργκεράδικο πριν τον κορωνοϊό. «Με φλερτάρουν στα social media. Μου έχει τύχει να την πατήσω. Να νομίζω ότι είναι γυναίκα και να είναι άντρας από πίσω» είπε.

Για τη δουλειά του σε εστιατόριο με μπέργκερ ανέφερε: «Πριν από τον κορωνοϊό δούλευα σε μπεργκεράδικο. Ένιωθα αμήχανα για τον τρόπο που σκέφτονται. Ένας άνθρωπος μπορεί να λέει ότι ‘’ξέπεσε’’. Αυτό είναι σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top