«Με ενοχλούσε που με έμαθαν από τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη»

Όσα σχολίασε πρώην σύντροφος της ηθοποιού

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN

Στην πρόσφατη δήλωσή του για τις bisexual «ανησυχίες» του, αλλά και το γεγονός ότι οι περισσότεροι τον έμαθαν από τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ανάφερθηκε σε συνέντευξή του ο Ορέστης Τζιόβας

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου»

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει. Την εμπιστεύομαι την παρόρμηση… Τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου δεν τα μετανιώνω. Το βρίσκω λάθος να μετανιώνω», δήλωσε στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;.  

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε ξεκάθαρα στην Μπέττυ Μαγγίρα

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε ξεκάθαρα στην Μπέττυ Μαγγίρα

«Δε θέλω να πούμε κάτι για αυτό, γιατί έχω πει πάρα πολλά για αυτό. Ο σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας κι έγινε ακριβώς όπως το ήθελα. Τα μηνύματα που έλαβα από ανθρώπους που μου είπαν “μπράβο που μιλάς” μου αρκούν κι είμαι πολύ καλά με αυτό… Υπάρχουν φίλοι μου που μου λένε, “τι θες και μιλάς”, αλλά εντάξει, ο καθένας όπως θέλει.

Τζιόβας: «Εξερεύνησα τη ζωή μέσω της ερωτικής επαφής με αγόρια & κορίτσια»

Δε σκέφτηκα ότι αυτή η δήλωση μπορεί να μου κάνει κακό στη δουλειά. Ας με αντιμετωπίσει ο καθένας όπως θέλει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπισή του, για την πράξη του και τις απόψεις του. Αν δε συμφωνούμε καλύτερα να μη συμφωνούμε και να μη δουλεύουμε και μαζί. Στη δουλειά μας είναι σπάνιο να βρεις ευθείς ανθρώπους», πρόσθεσε.

Κατερίνα Παπουτσάκη & Ορέστης Τζιόβας το 2011 σε πάρτι

Κατερίνα Παπουτσάκη & Ορέστης Τζιόβας το 2011 σε πάρτι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ενοχλημένος ο Ορέστης Τζιόβας: «Μην κάνετε αυτή την ερώτηση»

Όσον αφορά στη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Με ενοχλούσε που οι περισσότεροι με έμαθαν από τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Θα προτιμούσα να με είχαν μάθει μέσα από τη δουλειά μου. Συμβαίνουν όμως αυτά. Πλέον χειρίζομαι καλύτερα ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή. Διαχειρίζομαι καλύτερα όλο το κομμάτι της διασημότητας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top