Μαίρη Συνατσάκη: «Απελευθερώθηκα όταν έφυγα από την τηλεόραση»

«Ήταν φρικτή η δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση»

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησαν σε podcast στο Youtube για τον χώρο της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2023: Ποιοι celebrities έχουν ήδη στολίσει

«Απελευθερώθηκα όταν έφυγα από την τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν μου επέτρεπε να είμαι και ακριβώς ο εαυτός μου. Και ποιος ήταν ο εαυτός μου;», σημείωσε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

συνατσακη

«Δεν ήξερα, γιατί ξεκίνησα πολύ νωρίς την τηλεόραση, ήμουν 19 χρονών, οπότε υπάρχει ένα μπλέξιμο εκεί, η Μαίρη εκείνων των ετών δεν αναγνωρίζω ποια είναι ακριβώς. Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση, που δεν ήξερα πού μου πάνε τα τέσσερα, ήταν όλα πολύ μπλεγμένα στο κεφάλι μου.

Πρέπει να ικανοποιήσεις και κάποιους ανθρώπους στην τηλεόραση, με μια συγκεκριμένη εικόνα, γιατί αυτοί σου δίνουν δουλειά, πράγμα που με εκνεύριζε πάρα πολύ. Και γι’ αυτό άρχισα να ασχολούμαι με τα δικά μου πράγματα, για να είμαι κύριος του εαυτού μου», συνέχισε.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις κρίσεις πανικού

Από την πλευρά της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου περιέγραψε την εμπειρία της με τις κρίσεις πανικού: «Όταν παθαίνεις για πρώτη φορά κρίση πανικού στα αλήθεια πιστεύεις ότι θα πεθάνεις. Εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά που το έπαθα που ήταν την περίοδο του “Dancing”, χόρευα στο “Dancing”, και υπήρχε πάρα πολλή κούραση και πάρα πολλή πίεση και ήταν και τα παιδιά μικρά. Θυμάμαι ένα βράδυ στον καναπέ, ήμουν χαλαρή και εκεί μου σκάει και φοβήθηκα τόσο πολύ και πήγα έξω από το νοσοκομείο και καθόμουν στο αμάξι μου, ήμουν μαζί με κάποιον, δεν ήμουν μόνη μου, ευτυχώς. Και είπα αν “δεις ότι λιποθυμήσω βάλε με κατευθείαν μέσα”. Ήμουν σίγουρη ότι θα λιποθυμήσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top