Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη - Επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν τη δουλειά της

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η γυμνάστρια

Δείτε την Ελένη Πετρουλάκη να γυμνάζεται

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret, άγνωστοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το όνομα της γνωστής γυμνάστριας για να κερδίσουν χρήματα, φτιάχνοντας ψεύτικο λογαριασμό στα social media και πουλώντας το νέο πρόγραμμα της για μόλις 5 ευρώ! 

Ελένη Πετρουλάκη: Το συγκινητικό μήνυμα στην κόρη της που ενηλικιώθηκε

Η Ελένη Πετρουλάκη κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα ένα πρόγραμμα γυμναστικής για τις γυναίκες που βιώνουν μεγάλες αλλαγές στο σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση και θέλουν να βρουν τρόπους να ανανεωθούν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έγινε πολύ γρήγορα No1 στις αναζητήσεις. Αυτό ώθησε κάποιους επιτήδειους να δημιουργήσουν ψεύτικο προφίλ και να παριστάνουν την ίδια, πουλώντας το στην τιμή των 5 ευρώ

Στα 52 της η Ελένη Πετρουλάκη είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Στα 52 της η Ελένη Πετρουλάκη είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ! /Φωτογραφία Instagram

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν με 5 ευρώ στο Διαδίκτυο. Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι κι ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε διπλά πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής», δήλωσε η γνωστή fitness instructor. 

Οι 8 πιο fit γυναίκες της ελληνικής showbiz!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη συγκεκριμένη απάτη ήταν πολλά κι η Ελένη Πετρουλάκη, μόλις έμαθε για το περιστατικό, απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κι ενημέρωσε με τη σειρά της τους followers της μέσω των social media. Το fake account με το πρόγραμμα των 5 ευρώ έκλεισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top