Θηρίο: Το γαστρικό μανίκι και η απώλεια κιλών - «Ήμουν 240 κιλά»

«Ένιωσα να ξαναγεννιέμαι όταν έχασα τα κιλά»

Έφτασε να ζυγίζει 240 κιλά, αλλά πριν από 17 χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να μπει στο χειρουργείο και να κάνει γαστρικό μανίκι ώστε να χάσει τα περιττά κιλά.

«Έκανα γαστρικό μανίκι πριν 17 χρόνια για να χάσω το βάρος μου. Ήμουν 240 κιλά. Όλα αυτά τα χρόνια φοβόμουν να ξαναμπώ στο νοσοκομείο. Δε μου αρέσει αυτή η διαδικασία, ούτε σαν επισκέπτης πάω στα νοσοκομεία. Η πλαστική για το δέρμα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Το να χωράς στην καρέκλα, ενώ δεν χωρούσες είναι από μόνο του χαρά. Από εκεί και πέρα φόραγα ένα άσπρο ρούχο και φαινόταν το παραπανίσιο δέρμα», είπε το Θηρίο κατά κόσμον Κωνσταντίνος Δρακούλας στην εκπομπή Fay’s Time.

Το Θηρίο πριν την απώλεια των κιλών/ φωτογραφία NDP

Το Θηρίο πριν την απώλεια των κιλών/ φωτογραφία NDP

 

«Ένιωσα να ξαναγεννιέμαι όταν έχασα τα κιλά, όταν παντρεύτηκα και όταν έκανα τα παιδιά μου. Γενικά όλα αυτά είναι για εμένα κινητήριος δύναμη για το αύριο» πρόσθεσε και στη συνέχεια μίλησε για την απόφασή του να απέχει από τα μουσικά δρώμενα.

«Δεν πιστεύω ότι αν με πει κάποιος χοντρό είναι ρατσιστικό, οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα χοντρό. Βαριέμαι το political correct, μακάρι να ζούσε ο Τζίμης Πανούσης να μας πει τη γνώμη του. Μου λείπει η σκηνή. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου παράτησα τη μουσική, αλλά ήδη είχε φθίνουσα πορεία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top