Mαυρίκιος Μαυρικίου: «Ήρθα στην Ελλάδα ινγκόγκνιτο για το Fame Story!»

«Έχω περάσει δύσκολα, πολύ κλάμα...»- O λόγος που δεν του λείπει η Ελλάδα

Στο αεροδρόμιο συνάντησε η εκπομπή «Breakfast@Star» τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος ήρθε ινκόγκνιτο στην Ελλάδα, όπως είπε, προκειμένου να «καλύψει» το live show του Fame Story, για την εκπομπή του στην Κύπρο. 

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Είναι ακόμα στο νοσοκομείο - «Η ζήλια, η κακία...»

«Έχω πάρα πολύ καιρό να έρθω, από το καλοκαίρι που πήγαμε με την Ιλάειρα στη Σίφνο. Είναι η πρώτη φορά που δεν ήρθα επαγγελματικά, για να τραγουδήσω ή να κάνω μια παράσταση. Ήρθα να καλύψω το Fame Story για την εκπομπή μου στην Κύπρο. Με έστειλαν από το κανάλι για να είμαι στο πλατό να γνωρίσω τα παιδιά από κοντά και να πάρω συνεντεύξεις από τους κριτές», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να είμαι στο YFSF, το αγαπώ πολύ αυτό το project και νομίζω θα μου ταίριαζε», σχολίασε. 

«Είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να κάνουμε εκπομπή στην Ελλάδα. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις», πρόσθεσε.

Σε σχετική ερώτηση, εξέφρασε τη διαφωνία του που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις». «Όταν γράφτηκαν τότε, είχαν μια αθωότητα. Τη σέβομαι, αλλά εγώ δε θα το έκανα ποτέ», σημείωσε.

Mαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Πάρτι για την πρώτη επέτειο γάμου τους!

«Τρελαίνομαι να βλέπω τον κόσμο να φοράει ό,τι θέλει. Εγώ θα βάλω μαγιό και θα δείξω και την κοιλίτσα μου στην παραλία, γιατί όχι», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου, ότι παιδιά ομόφυλων ζευγαριών θα γίνουν και τα ίδια ομοφυλόφιλα, είπε: «Μόλις είδα το θέμα, παρακάλεσα τον αρχισυντάκτη να μην το παίξουμε, γιατί δεν ήθελα να τσακωθώ με τη Μαρία Ιωαννίδου. Μην παρεξηγηθώ, αλλά είναι «χαζοχαρούμενη», με την καλή έννοια. Είναι η χαρά της ζωής. Αισθάνομαι ότι το είπε για να ασχοληθούμε με αυτά που λέει, όπως και μένα μου αρέσει να ασχολούνται με αυτά που λέω».

Ιλάειρα Ζήση: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια του μωρού που έχασε

Τέλος, αποκάλυψε πως έχει φάει «ξύλο» από τον Τύπο και αυτός είναι ένας λόγος που δεν του λείπει η Ελλάδα. «Έχω περάσει δύσκολα πολλά βράδια, πολύ κλάμα, κλείστηκα στον εαυτό μου πολλές φορές», εξομολογήθηκε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top