Μητέρα Παντελή Παντελίδη: «Σε κάθε βήμα μου πονάω, γιατί εσύ δεν είσαι δω»

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της οικογένειάς του ανήμερα των γενεθλίων του

Oι αναρτήσεις της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του/ βίντεο Mega Kαλημέρα

Ήταν τον Φεβρουάριο του 2016, όταν η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο τραγουδιστής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών, μετά από τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Παντελής Παντελίδης: Επτά χρόνια από τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή

Στις 23 Νοεμβρίου θα είχε τα γενέθλιά του και θα γιόρταζε τα 40α του χρόνια. Η οικογένειά του, τα αδέλφια του και οι φανατικοί θαυμαστές του δεν τον ξεχνούν, καθώς η μνήμη του παραμένει ζωντανή μέσα από τα τραγούδια του.

Ο Παντελής Παντελίδης στην έναρξη του Teatro, το 2014/ NDP

Ο Παντελής Παντελίδης στην έναρξη του Teatro, το 2014/ NDP

Με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του Παντελή Παντελίδη, η μητέρα και τα δύο αδέλφια του, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος, προχώρησαν σε συγκινητικές αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Τραγουδάω με το μικρόφωνο του Παντελή παντού»

«Σε κάθε βήμα μου πονάω γιατί εσύ δεν είσαι δω.Όμως ονειρεύομαι ότι είσαι δίπλα μου. Είναι ένα όνειρο που έχεις και συ, αλλά ξέρεις να περιμένεις. Τα τραγούδια σου, η ομορφιά σου και η ψυχή σου θα 'ναι πάντα εδώ καρδιά μου» έγραψε η μητέρα του. 

«Σήμερα θα γινόσουν 40 χρονών ΠΑΝΤΕΛΟ μου. ΛΕΙΠΕΙΣ σε όλους μας όσο δε φαντάζεσαι. Κάθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Κάνε μια μεγάλη αγκαλιά τον μπαμπά και θα τα ξαναπούμε», έγραψε χαρακτηριστικά o Tριαντάφυλλος.

Ο πατέρας της οικογένειας, κ. Σταύρος Παντελίδης. έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο, αφότου νοσηλεύτηκε μετά από αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη.

Αθηνά Παντελίδου: Το μήνυμά της μετά την κηδεία του συζύγου της

«Κούκλε μου δεν θα ξεχαστείς ποτέ! Σήμερα τα κεράκια στον παράδεισο δε θα τα σβήσεις μόνος σου, θα έχεις παρέα.!! 23/11/1983» ήταν τα λόγια στη λεζάντα της φωτογραφίας του Παντελή, που ανήρτησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Παντελής Παντελίδης χαρακτηρίστηκε τραγουδιστής «φαινόμενο» κι έκανε ζηλευτή καριέρα στη μουσική, μέσα στα λίγα χρόνια της ζωής του. Τα τραγούδια που έγραψε και τραγούδησε με την ξεχωριστή φωνή του έγιναν όλα επιτυχίες, ενώ έγινε γνωστός μέσα από το youtube, τραγουδώντας μόνος του με μια κιθάρα. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και τα τραγούδια του ακούγονται μέχρι σήμερα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top