Μπρους Γουίλις: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με άνοια

Ο 68χρονος ηθοποιός εθεάθη στο Λος Άντζελες

Δείτε βίντεο για τον Μπρους Γουίλις από το Breakfast@Star

Στους δρόμους του Λος Άντζελες εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Μπρους Γουίλις το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Μπρους Γουίλις: «Δεν ξέρω αν καταλαβαίνει τι έχει», λέει η σύζυγός του

Συγκεκριμένα ο 68χρονος σταρ εθεάθη μέσα σε ένα αυτοκίνητο να κάθετε στη θέση του συνοδηγού. Στο σπάνιο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε στα social media, τον βλέπουμε να φορά ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα και να κοιτάζει έξω από το παράθυρο.

 

 

Ο διάσημος ηθοποιός δε συνοδευόταν ούτε από τη σύζυγό του την Έμμα Χέμινγκ, ούτε από την κόρη του Ταλούλα Γουίλις. Από την ημέρα που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, οι δύο γυναίκες βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του και τον φροντίζουν.

Μπρους Γουίλις: Επιδείνωση της υγείας του - Δεν αναγνωρίζει τους δικούς του

Ο Μπρους Γουίλις με την κόρη του, Ταλούλα

Πατέρας και κόρη σε ένα τρυφερό ενσταντανέ/ Πηγή: Instagram 

Ο δημιουργός της κωμικής σειράς «Moonlighting» Γκλεν Γκόρντον Κάρον, ο οποίος επισκέπτεται συχνά τον Μπρους Γουίλις, τόνισε για την επιδείνωση της υγείας του.

«Η αίσθηση μου είναι μέσα στα τρία πρώτα λεπτά ξέρει ποιος είμαι», είχε αποκαλύψει αρχικά για την κατάστασή του . «Δεν είναι εντελώς λεκτικός. Κάποτε ήταν αδηφάγος αναγνώστης —δεν ήθελε να το μάθει κανένας— και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, και όμως είναι ακόμα ο Μπρους», πρόσθεσε ο συγγραφέας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top