Μπρους Γουίλις: Επιδείνωση της υγείας του - Δεν αναγνωρίζει τους δικούς του

Συγκίνουν όσα είπε για τον ηθοποιό η κόρη του - Τι έγραψε στο Instagram

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Μπρους Γουίλις από το Breakfast@Star

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο, αφού επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από μετωποκροταφική άνοια.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται όσο περνάει ο καιρός, χάνοντας και τη μνήμη του. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά την επιστροφή του από ταξίδι στην Ιταλία, η Ντέμι Μουρ πήγε να τον δει κι εκείνος δεν την αναγνώρισε! 

Μπρους Γουίλις: «Δεν ξέρω αν καταλαβαίνει τι έχει», λέει η σύζυγός του

Όπως αναφέρει το Closer, η διάσημη ηθοποιός και πρώην σύζυγός του, είναι συντετριμμένη. Δεν είχε ιδέα για όλη αυτή την κατάσταση και τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του ηθοποιού. Ο Μπρους Γουίλις δεν είναι πλέον σε θέση να επικοινωνήσει λεκτικά.

Πολλά χρόνια μετά το διαζύγιό τους, η Ντέμι Μουρ κι ο Μπρους Γουίλις είναι δυο καλοί φίλοι

Πολλά χρόνια μετά το διαζύγιό τους, η Ντέμι Μουρ κι ο Μπρους Γουίλις είναι δυο καλοί φίλοι /Φωτογραφία Instagram

Παρόλα αυτά, διατηρεί τη μνήμη της σημερινής του συζύγου και των θυγατέρων του, τις οποίες αναγνωρίζει ακόμα. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο ηθοποιός δεν είναι σε θέση να συνομιλεί μαζί τους. Ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον, φίλος του σταρ του Χόλιγουντ, δήλωσε στη New York Post πριν από μερικές εβδομάδες ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του. «Η αίσθησή μου είναι ότι μέσα σε ένα με τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι», ανέφερε ο ίδιος. «Κάποτε του άρεσε να διαβάζει πολλά βιβλία, αλλά τώρα δεν μπορεί. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ο Μπρους». 

Μπρους Γουίλις: «Ο πατέρας μου έχει χάσει μέρος της χαράς της ζωής»

Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα, μίλησε για τη μάχη του πατέρα της με τη μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια επιθετική μορφή άνοιας που είναι πολύ σπάνια.

Μπρους Γουίλις: «Η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει» λέει η πρώην του

Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Ντρου Μπάριμορ, ότι η οικογένεια αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωσή του, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για την ασθένεια. «Αν μπορούμε να πάρουμε κάτι που παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά, για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, να το μετατρέψουμε σε κάτι όμορφο, αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς», ανέφερε η 29χρονη. 

Η Ταλούλα με τον διάσημο μπαμπά της Μπρους Γουίλις

Η Ταλούλα με τον διάσημο μπαμπά της Μπρους Γουίλις /Φωτογραφία Instagram

Η Ταλούλα πρόσθεσε ότι ο πατέρας της παραμένει «ο ίδιος με πολλούς τρόπους», αλλά ότι έχει «χάσει μέρος της χαράς της ζωής και των γλωσσικών του δεξιοτήτων», προσθέτοντας ότι η μουσική εξακολουθεί να είναι σημαντική γι' αυτόν. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ο ίδιος... το οποίο νομίζω, από αυτή την άποψη, έχω μάθει ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις. Κι αυτό που βλέπω είναι αγάπη όταν είμαι μαζί του. Είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Η ανάρτηση της Ταλούλα Γουίλις από την εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top