Μπρους Γουίλις: «Δεν ξέρω αν καταλαβαίνει τι έχει», λέει η σύζυγός του

«Μαθαίνει τόσα πολλά στα παιδιά, πώς να νοιάζονται και να αγαπούν...»

Δείτε βίντεο για τον Μπρους Γουίλις από το Breakfast@Star

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, όπως άφησε να εννοηθεί, η σύζυγός του σε νέα της συνέντευξη.

Μπρους Γουίλις: «Δεν ξέρω αν καταλαβαίνει τι έχει» λέει η σύζυγός του

Η Έμα Χέμινγκ μίλησε για τον αστέρα του σινεμά, ο οποίος έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια. Η Χέμινγκ παραδέχτηκε, με δάκρυα στα μάτια, πως τον βλέπει να υποκύπτει και της είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθεί αυτή την πτώση.

Τι είναι η μετωποκροταφική άνοια με την οποία διαγνώστηκε ο Μπρους Γουίλις;

«Αυτό που μαθαίνω είναι πως η άνοια είναι δύσκολη» δήλωσε στην εκπομπή Today και πρόσθεσε: «Είναι σκληρή για το άτομο που διαγιγνώσκεται. Είναι επίσης σκληρή για την οικογένεια. Και αυτό δεν είναι διαφορετικό για τον Μπρους, για μένα ή για τα κορίτσια μας. Κι όταν λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ασθένεια, όντως έτσι είναι».

Δείτε το βίντεο

 


«Είμαστε μία πολύ ειλικρινής και ανοιχτή οικογένεια. Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να είμαστε σε θέση να πούμε ποια ήταν η ασθένεια, να εξηγήσουμε τι είναι, γιατί όταν γνωρίζεις ποια είναι η ασθένεια από ιατρικής άποψης, όλα βγάζουν κατά κάποιο τρόπο νόημα. Ήταν σημαντικό, λοιπόν, να τους ενημερώσουμε για το τι είναι, επειδή, ξέρετε, δε θέλω να υπάρχει στίγμα ή ντροπή για την διάγνωση του πατέρα τους ή για οποιαδήποτε μορφή άνοιας» συνέχισε.

Ακόμη, η Χέμιγνκ τόνισε ότι δεν είναι ξεκάθαρο, αν ο σύζυγός της έχει επίγνωση για το τι του συμβαίνει.  Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες, η ίδια τόνισε τη σημασία που έχει η δική της ενημέρωση πάνω στην άνοια και όσα φέρει μαζί της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top