Μάθιου Πέρι: Το αντίο του Ρος στον Τσάντλερ κι η ατάκα από τα Φιλαράκια

«Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας»

Δείτε βίντεο για τον Μάθιου Πέρι από την εκπομπή Breakfast@Star

Με μια μοναδική αναφορά από τα Φιλαράκια, μια φωτογραφία και συγκινητικά λόγια, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο γνωστός σε όλους μας «Ρος», αποχαιρέτησε με τη σειρά του τον Μάθιου Πέρι

Μάθιου Πέρι: Ο Τζόι και η Μόνικα αποχαιρετούν τον Τσάντλερ

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Σουίμερ επέλεξε μια μοναδική φωτογραφία του Ρος με τον Τσάντλερ, γράφοντας το εξής μήνυμα:

«Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας.

Δε θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό σου συγχρονισμό και την ερμηνεία σου. Μπορούσες να πάρεις μια ευθεία γραμμή διαλόγου και να τη λυγίσεις κατά βούληση, με αποτέλεσμα να προκύψει κάτι τόσο εντελώς πρωτότυπο και απροσδόκητα αστείο που ακόμα εκπλήσσει.  

Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντρου, Μάθιου Πέρι, Κόρτνεϊ Κοξ, Τζένιφερ Άνιστον και Ματ Λεμπλάνκ στα βραβεία ΕΜΜΥ το 2002 στη Νέα Υόρκη

Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι, Κόρτνεϊ Κοξ, Τζένιφερ Άνιστον και Ματ Λεμπλάνκ στα βραβεία ΕΜΜΥ το 2002 στη Νέα Υόρκη /Φωτογραφία AP Images/Reed Saxon, File

Φιλαράκια: Τα επεισόδια από τον 1ο κύκλο προβάλλονται στο Star, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:30

Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος και τη μοιράστηκες μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι αγνώστους.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να θλίβομαι ταυτόχρονα. Σε φαντάζομαι κάπου εκεί πάνω, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω σου… “Θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα σύννεφα;”».

Η ανάρτηση του Ντέιβιντ Σουίμερ

Μετά από αρκετές ημέρες σιωπής, αφού ο Πέρι έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου, ο καθένας από τους φίλους και συμπρωταγωνιστές του στο Friends, ξεχωριστά επέλεξε να αποχαιρετήσει προσωπικά τον Μάθιου Πέρι. Την αρχή έκανε ο Ματ Λεμπλάνκ, με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα και φωτογραφίες των δύο κολλητών. 

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί το αντίο της Τζένιφερ Άνιστον - Το τελευταίο μήνυμα

Επόμενη η Κόρτνει Κοξ, η Μόνικα, η μοναδική αγάπη του Τσάντλερ, όπου έκανε και μια αποκάλυψη για μια κοινή σκηνή τους. Τη θλίψη της για τον χαμό του Μάθιου Πέρι εξέφρασε και η Τζένιφερ Άνιστον σε ανάρτησή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top