Δασκαλάκης: Μας δείχνει πώς είναι το σώμα του μετά τις πολλαπές εγχειρήσεις

Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο

Δείτε βίντεο για τον Γιώργο Δασκαλάκη από την εκπομπή Super Κατερίνα

Τον δικό του Γολγοθά περνάει ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα βγει νικητής και θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Δασκαλάκης: «Σε λίγο τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι»

Με μια συγλονιστική ανάρτηση στο Facebook, ο τραγουδιστής θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους πώς είναι το σώμα του μετά τις δεκάδες εγχειρήσεις, στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθεί.

Γιώργος Δασκαλάκης: «Έλεγα στη σύντροφό μου "ετοιμάστε με" δεν ένιωθα καλά»

«Καλημέρα Αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι χωρίς φίλτρα...δείτε με...μπορεί να έχουν τσακίσει το κορμάκι μου οι δεκάδες εγχειρήσεις ο Π@ΥΣΤΗΣ ο καρκίνος να είμαι ανήμπορος και να είμαι με μπαστούνι και μελανιασμένος από τις εκατοντάδες ενέσεις που βάζω καθημερινά, αλλά νοιώθω πιο όμορφος και δυνατός από ποτέ!!!

Και μια φιλική συμβουλή με αγάπη προς κάποιους επώνυμους που βλέπω εδώ και καιρό να λένε ότι πέρασαν καρκίνο, έκαναν χημειοθεραπείες αλλά δεν κατάλαβε κάνεις από την οικογένεια τους τίποτα...δεν έπεσαν μαλλιά...δεν πονούσανε...δουλεύανε κανονικά...έλα ρε μάγκες αλήθεια;;;  Απλά και μόνο επειδή έχουν τα ΜΜΕ να το πουν και να διαφημίσουν κάποια πρεμιέρα τους...

Εμείς είμαστε μ@λάκες δηλαδή που ταλαιπωρούμε όλους τους γύρω μας...Αν σας χτυπήσει τη πόρτα αυτό το θηρίο τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε...Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν φωνή δημοσιότητας και είναι πραγματικά ΗΡΩΕΣ και παλεύουν ταπεινά τίμια και σιωπηλά και αυτό το βλέπει ο παντοδύναμος ΘΕΟΣ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top