Σιλβέστερ Σταλόνε: Η αυτοκριτική για τον τραγικό θάνατο του γιου του

«Δυστυχώς, βάζεις πράγματα πάνω από την οικογένειά σου»

Δείτε σχετικό απόσπασμα για τον Σιλβέστερ Σταλόνε από την εκπομπή Happy Day

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε προχώρησε σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον εκλιπόντα γιο του, Σέιτζ, στο νέο ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή του, με τίτλο Sly.

Ο πετυχημένος ηθοποιός, σπάνια έχει σχολιάσει τον θάνατο του γιου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 36 ετών, τον Ιούλιο του 2012, λόγω στεφανιαίας νόσου. Μάλιστα, ο Σέιτζ, έπαιξε τον ρόλο του γιου του Ρόκι Μπαλμπόα, Ρόμπερτ, στην ταινία Ρόκι V το 1990. Η πλοκή εκείνης της ταινίας επικεντρώθηκε στη δύσκολη σχέση του Ρόκι με το παιδί του, ο οποίος πίστευε ότι ο πατέρας του επικεντρωνόταν στην καθοδήγηση του νεαρού πυγμάχου Τόμι Γκαν. 

Ο Sylvester Stallone μίλησε ανοικτά για τις δυσκολίες στον γάμο του

Ο Σταλόνε, ο οποίος έγραψε το σενάριο της ταινίας, δήλωσε ότι κατά τη συγγραφή έβαζε τους χαρακτήρες του σε καταστάσεις που ο ίδιος φιλοδοξούσε να βρεθεί.

Σιλβέστερ Σταλόνε: Οι αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ

Στο ντοκιμαντέρ του Netfix, ο 77χρονος σήμερα ηθοποιός τόνισε ότι «δυστυχώς» πτυχές της συγκεκριμένης ταινίες αντλήθηκαν από την πραγματική σχέση του με τον γιο του.

«Προσπαθώ να πάρω κάτι που, στην πραγματικότητα, είναι αυτό που θα ήθελα να είχα κάνει στην αληθινή ζωή, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Και έτσι αρκετά συχνά το έκανα θεατρικά, γι’αυτό και πολλά από αυτά είναι αλήθεια», τον ακούμε να λέει. «Δυστυχώς, βάζεις πράγματα πάνω από την οικογένειά σου», είπε στη συνέχεια. «Κι οι επιπτώσεις είναι αρκετά ριζικές και καταστροφικές», σημείωσε, αναφερόμενος στις επιτυχίες της σειράς ταινιών Ρόκι και Ράμπο

Sylvester Stallone: Η απάντηση στις φήμες ότι χώρισε για... έναν σκύλο!

Τον Αύγουστο του 2012, ο Σταλόνε είχε δηλώσει στην εκπομπή Good Morning America ότι ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει την απώλεια του γιου του.

«Ο χρόνος, ελπίζω, θα βοηθήσει στην επούλωση», είχε πει. «Είναι μια πραγματικότητα της ζωής. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να επιστρέψεις και να αρχίσεις να ξαναζείς τη ζωή σου». 

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε με την τότε σύντροφό του Τζένιφερ Φλέιβιν και τον γιο του Σέιτζ το 1996 

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε με την τότε σύντροφό του Τζένιφερ Φλέιβιν και τον γιο του Σέιτζ το 1996 /Φωτογραφία AP Images/Kevork Djansezian

Όσα είχε εκμυστηρευτεί ο Σέιτζ το 1996

Μιλώντας στο People το 1996, ο Σέιτζ είχε αποκαλύψει ότι μία στιγμή στο Ρόκι V, στη οποία τσακώνεται με τον πατέρα του, ήταν αληθινή.

«Όταν ούρλιαζα, "Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο μαζί μου! Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο στη μητέρα μου", αυτό ήταν αλήθεια», είπε. «Κοίταζα στο πρόσωπο του πατέρα μου και το έλεγα πραγματικά αυτό».

«Μετά την ταινία, όλα άλλαξαν», είχε αποκαλύψει. «Έβγαλα πολλά πράγματα από μέσα μου», δήλωσε. «Ξεσπάσαμε σε κλάματα μερικές φορές. Θα κάναμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top