Πάτρικ Ντέμπσι: Ο σταρ του Grey's Anatomy είναι ο πιο σέξι άντρας του 2023

«Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα να βρεθώ ποτέ σε αυτήν τη θέση»

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Πάτρικ Ντέμπσι από την εκπομπή Happy Day

Σχεδόν 20 χρόνια από το ντεμπούτο του στη σειρά Grey's Anatomy στον ρόλο του νευροχειρουργού «Ντέρεκ Σέπερντ», ο Πάτρικ Ντέμπσι παραμένει ένας από τους πιο πολυπόθητους άντρες της σόουμπιζ.

Το περιοδικό People τον ανακήρυξε ως τον πιο σέξι άντρα για το 2023 (Sexiest Man Alive), ένας... τίτλος που ούτε ο ίδιος δεν περίμενε να αποκτήσει στα 57 του χρόνια

«Επιτέλους... Ο Πάτρικ Ντέμπσι είναι ο πιο σέξι άντρας εν ζωή!», γράφει το εξώφυλλο του People

«Επιτέλους... Ο Πάτρικ Ντέμπσι είναι ο πιο σέξι άντρας εν ζωή!», γράφει το εξώφυλλο του People

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου "φουσκώνει" λίγο, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό», είπε ο «McDreamy» στο People. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος ο ηθοποιός σοκαρίστηκε μόλις έμαθε τα νέα. «Σοκαρίστηκα τελείως και μετά άρχισα να γελάω, σαν να πρόκειται για αστείο, σωστά; Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί ποτέ να βρεθώ σε αυτήν τη θέση». 

Πάτρικ Ντέμπσι και «McDreamy» είναι δύο έννοιες... ταυτόσημες! 

Πάτρικ Ντέμπσι και «McDreamy» είναι δύο έννοιες... ταυτόσημες! 

Tο 2022 ο ίδιος τίτλος πήγε στον Κρις Έβανς και μάλιστα, ο ηθοποιός είχε γίνει viral με τη δήλωσή του, λίγο αφότου το έμαθε, καθώς είχε πει: «Η μαμά μου θα χαρεί πολύ».

Ποιος είναι ο Πάτρικ Ντέμπσι

Γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου του 1966 στο Lewiston στις ΗΠΑ, ο Ντέμπσι συστήθηκε στο ευρύ κοινό για τον ρόλο του ως Δρ Ντέρεκ Σέπερντ, στην επιτυχημένη και μακρόχρονη ιατρική δραματική σειρά Grey's Anatomy. Η ερμηνεία του γοητευτικού νευροχειρουργού τον έκανε αγαπητό στο κοινό παγκοσμίως κι όταν χρειάστηκε να αποχωρίσει από τη σειρά, επειδή ο χαρακτήρας του πέθανε, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Η καριέρα του Ντέμπσι ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 με εμφανίσεις σε ταινίες όπως το Ο γόης των χιλίων δολαρίων και το Γεννημένος εραστής. Αργότερα πρωταγωνίστησε σε διάφορες ταινίες, όπως τις: ΜαγεμένηΟ γάμος είναι της μόδας και Θα κλέψω τη νύφη

Ο Πάτρικ Ντέμπσι στους αγώνες ράλι Daytona International Speedway

Ο Πάτρικ Ντέμπσι στους αγώνες ράλι Daytona International Speedway Φωτογραφία AP Images/Terry Renna

Εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, ο Πάτρικ Ντέμπσι έχει πάθος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχει λάβει μέρος σε διάφορες επαγγελματικές διοργανώσεις αγώνων.

Πέρα από την καριέρα του στον τομέα της ψυχαγωγίας, είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις, ιδίως στον τομέα της έρευνας για τον καρκίνο και της υποστήριξης των ασθενών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top