«Στο τελευταίο τηλεφώνημα με την Αδαμάκη, είχε αρχίσει να μην καταλαβαίνει»

Όσα αποκάλυψε στενός συνεργάτης της αείμνηστης ηθοποιού

Δείτε όσα είπε ο Μιχάλης Ρέππας στην εκπομπή του Alpha

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρα Οι Τρεις Χάριτες, στην αείμνηστη Μίνα Αδαμάκη, που πρωταγωνιστούσε στην αγαπημένη σειρά ως «Ειρήνη», αλλά και τις αποτυχίες του. 

Νένα Μεντή: «Η Μίνα Αδαμάκη ήταν μοναχικός άνθρωπος»

«Κατάλαβα ότι οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα πήγαν καλά από την αντίδραση του διευθυντή προγράμματος, όταν με πήρε τηλέφωνο. Με το Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη δεν είμαι ενθουσιασμένος από τη χρήση που του έκανε το κανάλι. Νομίζω ότι φέρθηκαν λίγο πανικόβλητα», τόνισε ο σεναριογράφος. 

Ο Μιχάλης Ρέππας με τη Μίνα Αδαμάκη σε εξοδό τους το 2018

Ο Μιχάλης Ρέππας με τη Μίνα Αδαμάκη σε έξοδό τους το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για το ότι δεν ήθελαν να παίζουν σε επανάληψη οι Τρεις Χάριτες, αλλά αυτό άλλαξε με τους Συμπέθερους, εξήγησε: «Άλλαξε η άποψή μας γιατί εκείνη την εποχή που είχαμε αυτήν την άποψη, είχαμε πιο μεγάλη οικονομική άνεση. Κάναμε λάθος και θα σου πω τι εννοώ. Είναι κρίμα που δεν τις ξέρουν τις Χάριτες εξίσου με το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήταν λάθος μας ότι εμείς με τα χέρια μας σβήσαμε τη "Γιολάντα" κι αφήσαμε τη Ντίνα Κώνστα στη μνήμη του ελληνικού λαού μόνο ως "Ντένη". Μετάνιωσα, αλλά δε γυρίζει ο χρόνος πίσω». 

Μίνα Αδαμάκη: Η θεία Μπεμπέκα αποχαιρετά την Ειρήνη από τις Τρεις Χάριτες

Για τη Μίνα Αδαμάκη, τόνισε: «Μιλούσαμε με τη Μίνα Αδαμάκη όχι πάρα πολύ συχνά. Έχω την εντύπωση ότι στο τελευταίο μας τηλεφώνημα, είχε αρχίσει και δεν καταλάβαινε πολύ κι αυτό εγώ μέσα μου το παίρνω σαν ευλογία, γιατί "έφυγε" από καρκίνο κι ίσως να μην κατάλαβε». 

Άννα Παναγιωτοπούλου, Άννα Κυριακού, Νένα Μεντή & Μίνα Αδαμάκη στις θρυλικές Τρεις Χάριτες

Άννα Παναγιωτοπούλου, Άννα Κυριακού, Νένα Μεντή & Μίνα Αδαμάκη στις θρυλικές Τρεις Χάριτες

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει: «Το Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο είναι μία από τις πολύ αγαπημένες στιγμές στη ζωή μου και θα ήθελα να γυρίσω σε αυτόν τον τόπο. Δε θα δούμε την ταινία σε σίριαλ. Με τον Θανάση Παπαθανασίου ήμασταν οι πρώτοι που βάλαμε δύο άντρες να φιλιούνται στο στόμα. Στο Safe Sex. Είναι κάτι που συμβαίνει στην κοινωνία, για ποιον λόγο να το λογοκρίνουμε ή να μην το παρουσιάσουμε;».

Η ένοχη απόλαυσή του στην τηλεόραση ήταν ότι είδε όλο τον πρώτο κύκλο του Bachelor, αλλά και το My Style Rocks. «Με αφήνει άφωνο ότι το ρούχο μπορεί να δημιουργήσει τέτοια πάθη, μίση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top