Δανάη Μιχαλάκη: Η επιθυμία να γίνει μητέρα και το... διάλειμμα που θα κάνει

Θα ήθελε να μεγαλώσει την κόρη της στο νησί της τη Σύρο;

Δείτε όσα είπε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή του Alpha

Η κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται συνάντησε τη Δανάη Μιχαλάκη. Η γνωστή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Η Παραλία της ΕΡΤ, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της, την καριέρα της, αλλά και τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Φιλαρέτη Κομνηνού: Αποκάλυψε πότε θα γεννήσει η Δανάη Μιχαλάκη

«Με αντιμετωπίζουν ως μέλλουσα μαμά και έχει και τα καλά και τα κακά του. Μην υπερβάλλουμε. Άγχος δεν έχω, το ήθελα τόσο πολύ, γιατί να αγχωθώ; Πάντα ήθελα να αποκτήσω παιδί, αλλά πάντα έλεγα να υπάρχει και το ανάλογο πακέτο. Είναι βασικό στοιχείο να έχεις το άλλο σου μισό, να έχεις έναν σύντροφο. Από την άλλη εγώ ακούω και το αντίθετο. Αν μια γυναίκα είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, θα γίνει και θα κάνει ό,τι θέλει», είπε αρχικά.

«Μπορεί να ακουστεί εγωιστικό, αλλά δεν είμαι εγώ έτοιμη να πάω στο νησί που μεγάλωσα. Το νησί εκεί θα είναι, αλλά νομίζω ότι δεν είναι ακόμα η ώρα. Τα χρόνια μου εκεί ήταν φοβερά και το εκτίμησα μεγαλώνοντας. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μας έκαναν οι γονείς μας», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν είχα άγχος, μόνο χαρά και ανυπομονησία»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι: «Για μένα οι Άγριες Μέλισσες ήταν ένα τεράστιο σχολείο. Μετά τις Μέλισσες έκανα για μια σειρά δύο casting. Είναι μια πολύ άχαρη διαδικασία».

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε: «Αν αφορά τη δουλειά μου όπως το έκανα στις Μέλισσες “ναι”. Τώρα να ασχοληθώ με το τραγούδι… Δε νομίζω πως είμαι αρκετά ώριμη φωνητικά». Όσον αφορά στον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου, είπε: «Έχω παντρευτεί ροκ σταρ, για μένα έχει την τέλεια φωνή. Εγώ το ακούω πολύ τοξικό να υπάρχει σε μια οικογένεια ανταγωνισμός. Σε εμάς υπάρχει μόνο περηφάνια. Κυρίως όταν ζεις με έναν άνθρωπο, μου ακούγεται πολύ περίεργο να υπάρχει ανταγωνισμός». 

Δανάη Μιχαλάκη: «Ήθελα πολύ να γίνω μαμά αλλά πρέπει να…»

Για τα επαγγελματικά της σχέδια μετά τη γέννα, η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε: «Θέλω να κάνω όσο πιο μεγάλο διάλειμμα μπορώ από τη δουλειά. Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσει τον χρόνο, αλλά θέλω να είμαι εκεί. Δε με άγχωσε καθόλου το θέμα με την καριέρα και αν μετά θα βρω δουλειά. Θα δούμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top