Σοφία Βόσσου: «Δε μου άρεσε που χαρακτήριζαν τον γαμπρό μου κρατούμενο»

H κόρη της, Ερασμία Μάνου, έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη

Όσα είπε η Σοφία Βόσσου για τη σχέση της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη - εκπομπή Happy Day

Για τον γαμπρό της, Βασίλη Δημάκη, ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, μίλησε η Σοφία Βόσσου, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της που τα ΜΜΕ τον αποκαλούσαν «κρατούμενο», αλλά και τη στήριξή της στις επιλογές της κόρης της.

Η Ερασμία Μάνου και η Σοφία Βόσσου έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη/ NDP

Η Ερασμία Μάνου και η Σοφία Βόσσου έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη/ NDP

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη τον περασμένο Μάιο.

Mάνου: Ο γάμος της με τον κρατούμενο Δημάκη και η επιθυμία για ένα παιδί

«Ήταν αναμενόμενο να πάρει δημοσιότητα (σ.σ το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη), γιατί είναι μια περίεργη σχέση. Σαφώς κεντρίζει το ενδιαφέρον. Όμως δεν μπορούσα συνέχεια αυτό το  “κρατούμενος”… αυτό το πράγμα με τη μόνιμη κριτική. Τι πάει να πει κρατούμενος; Aν, ας πούμε, η κόρη μου τα έφτιαχνε με κάποιον που είχε κάνει τις χιλιάδες απατεωνιές και εγκλήματα, ας πούμε, προκειμένου να βγάλει λεφτά αλλά παρέμενε έξω θα ήταν καλά επειδή είναι λεφτάς;» τόνισε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Happy Day.

Η Ερασμία Μάνου και η Σοφία Βόσσου στο θέατρο Χυτήριο, το 2017/ NDP

Η Ερασμία Μάνου και η Σοφία Βόσσου στο θέατρο Χυτήριο, το 2017/ NDP

«Εμένα με ενδιαφέρει ότι η κόρη μου είναι ευτυχισμένη, το επέλεξαν οι δυο τους και είναι καλά και η ζωή είναι δική τους και μπροστά τους. Θα τους στηρίζω όσο μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις, εφόσον βλέπω ότι τα παιδιά είναι καλά κι ευτυχισμένα» πρόσθεσε η Σοφία Βόσσου.

Σοφία Βόσσου: «Πήγα στον αρραβώνα της κόρης μου στις φυλακές»

«Είναι κι ένας αξιόλογος άνθρωπος. Μέσα από τη φυλακή πήρε τα δύο του πτυχία. Θα βγει σε λίγο καιρό…δε μου έχουν πει αν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας είναι μαζί κι ευτυχισμένοι» κατέληξε η Σοφία Βόσσου.

Οι δηλώσεις του κρατούμενου Δημάκη που παντρεύτηκε στον Κορυδαλλό

«Η Ερασμία είναι ο άνθρωπός μου, ο άνθρωπος που έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες, όλο μου το μέλλον και όλα όσα σκέφτομαι να δημιουργήσω στη μετέπειτα ζωή μου» είχε πει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο Βασίλης Δημάκης μετά την υπογραφή συμφώνου συμβίωσης με την κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top