Φαλελάκης: Αν εγώ αρέσω στον νέο μου σύντροφο, έχει μερίδιο και ο Μηνάς

«Δε ζήλευα τον Μηνά αλλά ούτε και ο Μηνάς εμένα, μου φαινόταν γελοίο»

Μία νέα σελίδα στη ζωή του έχει ανοίξει ο Κώστας Φαλελάκης, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατο του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα.

Κώστας Φαλελάκης: Το πένθος για τον Μηνά Χατζησάββα κι η νέα του σχέση

«Δεν ξεπερνάς έναν θάνατο, είναι σαν μια πέτρα που έχεις στη τσέπη σου και σε βαραίνει. Μερικές φορές το ξεχνάς, αλλά όταν βάζεις το χέρι σου στη τσέπη η πέτρα θα είναι εκεί. Προσπαθείς να το εκλογικεύσεις. Ο Μηνάς μου είχε ζητήσει να διαβάσω τον Επίκουρο, όταν γνωριστήκαμε για να καταλάβω την αντίληψη και τη στάση ζωής του. Ο Επίκουρος λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τον θάνατο, γιατί όσο είσαι εσύ ζωντανός δεν υπάρχει και όταν αυτός θα έρθει, δενθα υπάρχεις εσύ. Το πένθος δεν αφορά τον Μηνά, ο Μηνάς ήταν χαρά και φως. Είναι δικό μου το θέμα, εγώ θα πρέπει να ανακαλύψω ένα καινούργιο αλφαβητάρι ζωής», δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή The 2Night Show.

Κώστας Φαλελάκης: «Έζησα έναν μεγάλο έρωτα με τον Μηνά Χατζησάββα»

Ο ίδιος τόνισε πως δεν υπάρχει σύγκριση του Μηνά Χατζησάββα με τον νέο του σύντροφο γιατί η σχέση που είχε με τον εκλιπόντα τον έχει διαμορφώσει και όπως είπε αν αρέσει στη νέα του σχέση έχει μερίδιο κι ο Μηνάς.

Ο Κώστας Φαλελάκης ήταν ζευγάρι με τον Μηνά Χατζησάββα για πάνω από 25 χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Κώστας Φαλελάκης ήταν ζευγάρι με τον Μηνά Χατζησάββα για πάνω από 25 χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μπορεί να το σκέφτεται εκείνος. Πιστεύω ότι τα εχέγγυα που του δίνω δεν του αφήνουν τέτοια περιθώρια ότι είμαι κολλημένος εκεί ή μπορεί να τον συγκρίνω. Είναι ένας άλλος άνθρωπος με άλλα χαρακτηριστικά, αυτά με έλκυσαν. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης. Αυτό που μου συνέβη 25 χρόνια με τον Μηνά είναι αυτό που με έχει διαμορφώσει. Αν εγώ του αρέσω, έχει μερίδιο και ο Μηνάς. Εγώ «κουβαλάω» όλες τις σχέσεις μέσα μου και συνδιαλέγομαι μαζί τους. Ζω με αυτούς που με καθόρισαν και με επηρέασαν».

Κώστας Φαλελάκης: «Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα με κανιβάλισαν»

«Δε ζήλευα τον Μηνά αλλά ούτε και ο Μηνάς εμένα, μου φαινόταν γελοίο. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας τον άλλον. Αν κάτι μπορούσε να συμβεί δεν θα άλλαζε και τίποτα. Όλοι μπορεί να έχουν κάνει κάτι ή ποθούν να κάνουν κάτι. Εμένα το μερίδιο που μου αναλογούσε, δεν μου το ελάττωσε και δεν μου το στέρησε ποτέ», πρόσθεσε ο Κώστας Φαλελάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top