Κώστας Φαλελάκης: Το πένθος για τον Μηνά Χατζησάββα κι η νέα του σχέση

«Αγαπώ και αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα, είμαστε μαζί 2,5 χρόνια»

Δειτε όσα είπε ο Κώστας Φαλελάκης στην εκπομπή του Alpha

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης για τη νέα σελίδα που άνοιξε στη ζωή του μετά την απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα το 2015

Κώστας Φαλελάκης: «Έζησα έναν μεγάλο έρωτα με τον Μηνά Χατζησάββα»

«Αυτό που λέμε προσωπικό πένθος, κράτησε πέντε χρόνια. Δυσκολεύτηκα κι οικονομικά πολύ μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα γιατί είχα κάποιους φόρους από τη νομοθεσία που δεν το προέβλεπε. Πλήρωσα φόρο 30.000 για το σπίτι που αποκτήσαμε με τον Μηνά, γιατί ναι μεν είχαμε κάποιες διαθήκες ο ένας προς τον άλλον, που όμως δεν έχουν ασφάλεια γιατί μπορεί τις προσβάλλει ένα συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού. 

Φέτος, ο Κώστας Φαλελάκης συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Φέτος, ο Κώστας Φαλελάκης συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Στη δική μας περίπτωση δεν υπήρχε τέτοιο θέμα γιατί έχουμε πολύ καλές σχέσεις... τα αδέρφια και τα ανίψια του Μηνά για μένα είναι οικογένειά μου πια… Το βράδυ που ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης ήμουν μέσα στη Βουλή. Όταν άκουσα από πολιτικούς που είναι γνωστό και στους συναδέλφους τους, ότι είναι ομοφυλόφιλοι, να το καταψηφίζουν, αηδίασα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός. 

Κώστας Φαλελάκης: «Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα με κανιβάλισαν»

Όσον αφορά στον νέο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή του, ο Κώστας Φαλελάκης εξομολογήθηκε: «Είμαι σε μια ηλικία και σε μια φάση ζωής, που χαίρομαι περισσότερο την αγάπη. Επειδή κι αγαπάω κι αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια». 

Ο Κώστας Φαλελάκης ήταν ζευγάρι με τον Μηνά Χατζησάββα για πάνω από 25 χρόνια

Ο Κώστας Φαλελάκης ήταν ζευγάρι με τον Μηνά Χατζησάββα για πάνω από 25 χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top