Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Tι θα διάλεγε ανάμεσα σε έρωτα, ευτυχία και χρήματα

Η τραγουδίστρια επιστρέφει θεατρικά ως «Εκατομμυριούχος»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι συντελεστές της παράστασης «Η Εκατομμυριούχος», της κωμωδίας του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω που έρχεται στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Κουρή στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «...Yπάρχεις εσύ» - Το μήνυμα όλο νόημα

Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς την Ελεωνόρα Ζουγανέλη σχετικά με το τι θα διάλεγε «Έρωτα, Χρήμα ή Ευτυχία», το τρίπτυχο που πραγματεύεται το έργο, η τραγουδίστρια απάντησε «γιατί πρέπει να διαλέξω και να μην πάρω και τα τρία; Μάλλον θα διάλεγα τον έρωτα, δυστυχώς η ευτυχώς. Είναι κάτι το οποίο με συγκινεί και μου κάνει καλό στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα. Δε θα τα άφηνα όμως τα άλλα, με καταπιέζει που με βάζεις να διαλέξω» είπε στο Happy Day.

Νίκος Συρίγος: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Νιώθω υπέροχα που δουλεύω στο θέατρο, μου έχει κάνει καλό» πρόσθεσε η δημοφιλής καλλιτέχνιδα.

Εδώ και αρκετούς μήνες τα δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Νίκο Συρίγο, ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα γράφονται.

Νίκος Συρίγος: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την κόρη του και τη Ζουγανέλη

«Ο σύντροφός μου δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου και θα ήθελα να μην επέμβει ποτέ. Έχω έρθει αντιμέτωπη στο παρελθόν με τέτοιες καταστάσεις, αλλά θα ήθελα να μη συμβαίνει γιατί είναι ένα πολύ δικό μου κομμάτι. Ακούω γνώμες από όλους, αλλά θέλω να είναι διακριτικοί οι άνθρωποι στο κομμάτι της εργασίας μου» είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top