Η αποκάλυψη της Ναταλί Κάκκαβα για την πρόταση γάμου του Γρηγόρη Γκουντάρα

«Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ρομαντικό...»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Στιγμές από την πρόταση γάμου που της έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μοιράστηκε η Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου βρέθηκε καλεσμένη. 

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για τη γιορτή του

Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο που της έκανε τη δική του πρόταση γάμου ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας

Η Ναταλί Κάκκαβα κι ο Γρηγόρης Γκουντάρας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2010

Η Ναταλί Κάκκαβα κι ο Γρηγόρης Γκουντάρας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2010

«Αυτό το πράγμα: θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει ο γάμος… ε άντε, Σάκη μου, κάνε την πρόταση. Δυο χρόνια τώρα λες ότι θα γίνει η πρόταση», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα, μετά την προβολή του αποσπάσματος.

«Όλοι σαν κι εμένα είναι, ρε Ναταλί;», τη ρώτησε χαριτολογώντας ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την ίδια να ανταπαντά: «Όλοι σαν κι εσένα βρήκαν τέτοιο κελεπούρι, Γρηγόρη μου;». 

«Λύγισε» ο Γκουντάρας: «Χάσαμε ένα μωρό, μετά τη γέννηση του γιου μας»

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αναφορά στην περίπτωση του ζευγαριού κι η Ναταλί Κάκκαβα συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Είχε στείλει το μήνυμα. Ήξερα ότι θα μου κάνει την πρόταση γάμου κι αντί να μου την κάνει δύο μήνες νωρίτερα έστειλε το μήνυμα σε εμένα αντί στον κουμπάρο μας, ότι πάμε να πάρουμε δαχτυλίδι». 

Η Ναταλί Κάκκαβα ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN

Η Ναταλί Κάκκαβα ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN

«Συγγνώμη τώρα αλλά πρέπει να σου το πω… θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ρομαντικό. Ήταν να μου την κάνει την πρόταση στο μαγαζί και μου την έκανε στο αυτοκίνητο. Τότε είπα "Τι ωραία!", αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι περίμενα λίγο να γονατίσεις», κατέληξε με χιούμορ στο σχόλιό της η Ναταλί Κάκκαβα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top