«Λύγισε» ο Γκουντάρας: «Χάσαμε ένα μωρό, μετά τη γέννηση του γιου μας»

Ο παρουσιαστής μίλησε συγκινημένος και για την απώλεια των γονιών του

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» προχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, απόσπασμα της οποίας πρόβαλε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι έναν χρόνο μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του με τη Νάταλι Κάκκαβα, έχασαν ένα μωρό, αλλά «λύγισε» στην αναφορά σχετικά με τους γονείς του, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή.

«Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του μικρού μας, του Μάρκου, χάσαμε ένα μωρό. Μόλις είχε μείνει έγκυος η γυναίκα μου. Θα είχαμε τρία παιδιά. Πανηγύριζε να έχει τρία αγόρια, αλλά εγώ θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι για να με προσέχει στα γεράματα. Μετά σκεφτήκαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι από την Αφρική. Το κουβεντιάσαμε πολύ, αλλά τέλοσπαντων δεν προέκυψε. Πλέον μεγαλώσαμε και δε μας παίρνει», είπε στη συνέντευξη του.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξεκαθαρίζει για την πώληση του σπιτιού του στον Γέρακα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συγκινήθηκε όταν ακούστηκε στον αέρα το απόσπασμα στο οποίο μιλούσε για τους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή. «Περάσαμε δυόμιση χρόνια με τη μάνα μου πολύ δύσκολα με πολλά νοσοκομεία και εγχειρήσεις. […] Στεναχωριέμαι που δεν έζησε παραπάνω. Ο μπαμπάς «έφυγε» πέντε χρόνια αργότερα. Είδε εγγόνια από τον αδελφό μου, από μένα όχι. Ήταν και οι δύο από πάμφτωχες οικογένειες. Ερωτεύτηκαν, κλέφτηκαν στο χωριό και ήρθαν στην Αθήνα χωρίς μία. Άρχισαν να δουλεύουν για να ζήσουν ο πατέρας μου ταξί και η μάνα μου καθάριζε σκάλες. Θυμάμαι ότι σφουγγάριζε και με είχε στο πλατύσκαλο. Δούλευα κι εγώ μεροκάματο… ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top