Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Ποζάρουν αγκαλιά!

Πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον

Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη

Μια νέα κοινή έξοδο έκαναν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ, οι οποίοι και βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον». 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1, χαλαροί και ευδιάθετοι, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό. Και οι δυο ήταν ντυμένοι casual.

«Είναι γνωστό ότι έχω σχέση και είναι κάτι που δεν το κρύβουμε αλλά δεν το διατυμπανίζουμε. Είμαι πάρα πολύ ωραία. Ψιλομένουμε μαζί. Είμαστε μαζί κανένα εξάμηνο. Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά και έναν άλλο άνθρωπο. Αυτό που λέω τώρα, το έχουμε συζητήσει, ξέρει ότι θα το πω, δε το κρύβουμε αλλά εντάξει, με μέτρο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή Στούντιο 4.

Και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είχε μιλήσει στη συνέχεια στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στη Φωτεινή Πετρογιάννη, και μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για τον αγαπημένο της, Πέτρος Λαγούτη, τονίζοντας πως του έχει μεγάλη αδυναμία.

«Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και πολύ αγαπημένοι. Δεν υπάρχει τώρα νόημα να επεκταθούμε σε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και με τόσες φωτογραφίες από τις πορείες -που δεν κάναμε τίποτα, απλά ήμασταν στην πορεία- του είπα ότι θα λένε πως “αν τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή, είναι στον αγώνα”» εξομολογήθηκε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top