Αποκάλυψη ηθοποιού: «Έβαζα να παρακολουθούν τον γιο μου όταν έβγαινε»

Ποια η σχέση της με τη νύφη της

Λίγες μέρες μετά τη βάπτιση της εγγονής της και τα πρώτα γενέθλια της Χριστίνας – Νεκταρίας, η Χριστίνα Παππά μίλησε για τον γιο της, το πώς ήταν η ίδια ως μαμά και τη σχέση της με τη νύφη της.

Παππάς & Μπεζάν: Βάφτισαν την κόρη τους - Το ονόματα που της έδωσαν

«Όταν βλέπω την οικογένεια του γιου μου είναι τόσο όμορφο, τόσο συγκινητικό… έχει γεμίσει τη ζωή μου χαρά και ευτυχία. Παναγία μου, ευχαριστώ πολύ» περιέγραψε η ηθοποιός στην εκπομπή “Ηappy Day”.

Δημήτρης Παππάς & Άννα Μπεζάν στη βάφτιση της κόρης τους - Χριστίνα Παππά/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Δημήτρης Παππάς & Άννα Μπεζάν στη βάφτιση της κόρης τους - Χριστίνα Παππά/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Αποκάλυψε μάλιστα πως αγχώνεται και αγωνία για την εγγονή της κι έτσι ήταν και με τον γιο της. «Παλιότερα, έβαζα και τον παρακολουθούσαν όταν έβγαινε» αποκάλυψε. Περιέγραψε κιόλας ένα περιστατικό που σκαρφάλωσε μέχρι και μάντρα προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι  ο γιος της είχε γυρίσει στο σπίτι ασφαλής μετά από βραδινή του έξοδο.

Χριστίνα Παππά: H σχέση της με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση που έχει με τη σύζυγο του γιου της, Άννα Μπεζάν. «Η ευτυχία του Δημήτρη είναι σημαντική. Τη γνώμη μου ως μητέρα του την είπα γιατί η γνωριμία τους ήταν γρήγορη. Μου είπε "είναι επιλογή μου" και του είπα"προχώρα". Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα είναι μαγικά και ονειρεμένα και ότι δεν περάσαμε με την Άννα τις δυσκολίες μας... Μέχρι να με μάθει, να τη μάθω, μέχρι να καταλάβει τον αυθόρμητο χαρακτήρα μου της πήρε λίγο καιρό. Πήρε και σε μένα λίγο καιρό να τη μάθω» περιέγραψε.

 

«Κάποια στιγμή καθίσαμε και μιλήσαμε και της είπα "Άννα θέλεις να σε θεωρώ ως γυναίκα του Δημήτρη ή ως κόρη μου και είμαι άνετη να τα λέω όλα μαζί σου". Κι όταν συμφώνησε, άρχισα να της λέω αυτά που ενοχλούσαν και με πείραζαν ή τη συμβουλή μου» είπε για τη νύφη της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top