Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Η νεοφώτιση Χριστίνα - Νεκταρία είχε γενέθλια ανήμερα της βάπτισής της

H βάφτιση της εγγονής της Χριστίνας Παππά- βίντεο Happy Day

Την κόρη τους βάπτισαν ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν την περασμένη Κυριακή. Η εγγονή της Χριστίνας Παππά πήρε το όνομα Χριστίνα - Νεκταρία

Δημήτρης Παππάς & Άννα Μπεζάν με την κόρη τους - Χριστίνα Παππά/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Δημήτρης Παππάς & Άννα Μπεζάν με την κόρη τους - Χριστίνα Παππά/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Την ημέρα της βάπτισής της η μικρή είχε και τα πρώτα της γενέθλια. Γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2022 και ο ερχομός της έφερε απερίγραπτη ευτυχία στην οικογένειά της. 

Η μαμά της μικρής Χριστίνας- Νεκταρίας έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, λίγες ώρες μετά τη βάπτισή της. 

Η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με την ίδια και το μωρό της. Η μία ήταν από τη μέρα της γέννησης της μικρής και η άλλη από τη βάπτισή της. 

«Στην πρώτη φωτογραφία σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, δεν ήξερα πώς να σε κρατήσω, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, ένιωθα τα δάκρυα μου να τρέχουν και να μην μπορώ να σταματήσω να κλαίω από ευτυχία που σε έπιασα στα χερια μου, τώρα έχει περάσει ένας ολόκληρος χρονος που είσαι στη ζωή μας, έχω μάθει να σε κρατάω και δεν θέλω να σε αφήνω από την αγκαλιά μου.

Έγινες ενός, έχει περάσει ένας χρόνος, ένας χρόνος που μου έχει δείξει ότι είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα και εμπειρίες, ένας χρόνος που έμαθα τι σημαίνει αγνή αγάπη, ένας χρονος που δε θα άλλαζα με τίποτα στη ζωή μου. Χρόνια σου πολλά καρδιά μου, χρόνια σου πολλά ζωή μου, χρόνια σου πολλά κόσμε μου ολόκληρε. Σε αγαπώ μπομπίνο μου τέλειε!» έγραψε στην ανάρτησή της η Άννα Μπεζάν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top