Σοφία Λόρεν: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Ανέβαλε όλες τις προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις της η Ιταλίδα σταρ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η Σοφία Λόρεν έπειτα από μια άσχημη πτώση που είχε στο σπίτι της στη Γενεύη της Ελβετίας

O φλογερός έρωτας της Sophia Loren με Έλληνα σφουγγαρά

Η 89χρονη σταρ του Χόλιγουντ υποβλήθηκε σε χειρουργείο, καθώς είχε υπέστη κατάγματα στο ισχίο της κι ένα στο μηριαίο οστό. Ο τραυματισμός της Σοφία Λόρεν προήλθε από πτώση στο μπάνιο της το περασμένο σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, στο πλευρό της Ιταλίδας σταρ είναι από την πρώτη στιγμή οι γιοι της Κάρλο κι Εντοάρντο.

Η ανακοίνωση του εστιατορίου της Σοφία Λόρεν για την υγεία της

Οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο που διατηρεί η Σοφία Λόρεν αποκάλυψαν την περιπέτεια της υγείας και πως χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο της όταν της ευχήθηκαν «περαστικά» μέσα από το Instagram.

Η ανάρτηση για τη Σοφία Λόρεν

«Μια πτώση στο σπίτι της στη Γενεύη σήμερα προκάλεσε κατάγματα στο ισχίο της κυρίας Λόρεν. Το χειρουργείο είχε θετική έκβαση, θα πρέπει τώρα να παρακολουθήσει μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης και μια πορεία αποκατάστασης.

Ευτυχώς, όλα λειτούργησαν σωστά και η κυρία θα είναι κοντά μας πολύ σύντομα. Όλη η ομάδα του εστιατορίου Sophia Loren δράττεται της ευκαιρίας για να της ευχηθεί ταχεία ανάρρωση», ανέφερε η ανάρτηση. 

Η Σοφία Λόρεν υπήρξε μια από τις ομορφότερες κινηματογραφικές σταρ παγκοσμίως!

Η Σοφία Λόρεν υπήρξε μια από τις ομορφότερες κινηματογραφικές σταρ παγκοσμίως! /Φωτογραφία AP Images//Lennox McLendon

Ακολούθησαν πλήθος σχολίων από τον κόσμο που ευχήθηκε επίσης στη σταρ να επιστρέψει ανακάμψει σύντομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top