Αγγελόπουλος- Βαμβακούση: Απών από τον γάμο ο αδελφός του Ντάνου

Η «συμφωνία» Γιώργου και Χάρη Αγγελόπουλου για τη μητέρα τους

Γιατί δεν ήταν στον γάμο του ο αδελφός του Γιώργου Αγγελόπουλου- βίντεο «Tο Πρωινό» Ant1

Την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβασκούση παντρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στον ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, χθες Κυριακή, παρουσία πλήθους κόσμου. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού στην εκκλησία ξεπερνούσαν τους 700. 

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου- Δήμητρας Βαμβακούση/ NDP

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου- Δήμητρας Βαμβακούση/ NDP

Ωστόσο, για τον επιχειρηματία και ηθοποιό, η μέρα είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία ενωνόταν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη γυναίκα της ζωής του και από την άλλη η μητέρα του νοσηλευόταν στην εντατική, δίνοντας τη δική της μάχη. Οι ώρες για την οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι δύσκολες με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του. 

Ψυχολογικά ράκος ο Ντάνος πριν τον γάμο - Η μητέρα του είναι στην εντατική

«Σήμερα είναι σημαντική μέρα για μας… Δε θέλω να ξεχάσω, γιατί όταν μπορούσε μου το είπε, να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Κι εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου», είπε πολύ συγκινημένος ο Ντάνος στους καλεσμένους του ζευγαριού, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. 

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου- Δήμητρας Βαμβακούση/ NDP

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου- Δήμητρας Βαμβακούση/ NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είχε στο πλευρό του τη μητέρα του αυτή τη σπουδαία μέρα του γάμου του. Όμως δεν είχε ούτε και τον αδελφό του. Ο Χάρης Αγγελόπουλος ήρθε από τη Σκιάθο στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, όμως δεν πήγε στον γάμο γιατί τα δύο αδέλφια είχαν συμφωνήσει να μείνει ο Χάρης στο νοσοκομείο, στο πλευρό της μητέρας τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ντάνος πριν πάει στην εκκλησία πήγε πρώτα στο νοσοκομείο για να πάρει την ευχή της μητέρας του. 

Επίσης, κουμπάρα του ζευγαριού δεν έγινε τελικά η Ειρήνη Λουπασάκη, κόρη του πνευματικού του ζευγαριού, για προσωπικούς της λόγους, όπως μεταδόθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top