Ψυχολογικά ράκος ο Ντάνος πριν τον γάμο - Η μητέρα του είναι στην εντατική

Η συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε σε εκείνη

Η συγκίνηση του Ντάνου όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του/ βίντεο Happy Day

Με την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, χθες Κυριακή. Δυστυχώς όμως από το πλευρό του έλειπε η μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει κάποια θέματα υγείας και νοσηλεύεται. Μάλιστα, η συγκίνηση του Ντάνου για εκείνη ήταν έκδηλη. 

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Η άφιξη γαμπρού - νύφης στην εκκλησία!

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, το ζευγάρι πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους καλεσμένους. Ο Ντάνος βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του. «Σήμερα είναι σημαντική μέρα για μας… Δε θέλω να ξεχάσω, γιατί όταν μπορούσε μου το είπε, να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Κι εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου» είπε πολύ συγκινημένος. 

Δύσκολες ώρες για τον Ντάνο: Η δημόσια έκκληση για αίμα για τη μητέρα του

«Πέρα του ότι ο Γιώργος με τη μαμά του έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε συχνά σήμερα, είχα την τιμή να τη γνωρίσω κι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο» συνέχισε η Δήμητρα Βαμβακούση. 

Οι νεόνυμφοι Δήμητρα Βαμβακούση και Γιώργος Αγγελόπουλος/ NDP

Οι νεόνυμφοι Δήμητρα Βαμβακούση και Γιώργος Αγγελόπουλος/ NDP

H μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου δίνει μια πολύ σκληρή μάχη. Μία μέρα πριν από τον γάμο, ήταν στο προσκεφάλι της στην εντατική, όπως στο πλευρό της είναι κάθε μέρα. 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος έβαλε τα κλάματα όταν είδε τη νύφη!

«Το Σάββατο ήταν να γίνει κάποιο bachelor με λίγους φίλους και καλούς, το οποίο ακυρώθηκε. Το κλίμα ήταν βαρύ και μέχρι να φτάσει στην εκκλησία. Όλη την ώρα έκλαιγε, δεν μπορούσε να σηκωθεί να ετοιμαστεί. Γι΄αυτό και πέρασαν πριν τον γάμο από το νοσοκομείο για να πάρουν την ευχή της» περιέγραψε ο δημοσιογράφος του MykonosliveTv, Πέτρος Νάζος, στο Happy Day.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top