Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Η άφιξη γαμπρού - νύφης στην εκκλησία!

Οι πρώτες εικόνες με τον Ντάνο ντυμένο γαμπρό

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου – Δήμητρας Βαμβακούση: Η πρώτη αγκαλιά του ζευγαριού στην εκκλησία και η συγκίνηση

Γαμπρός ντύθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού σήμερα, Κυριακή 24/9 είναι ο γάμος του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο νικητής του Survivor 2017, γνωστός και ως Ντάνος, και η επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να επισημοποιήσπυν τη σχέση τους και να παντευτούν.

Τη μέρα αυτή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους όλους τους ανθρώπους που με τους οποίους έχουν συνδεθεί στη ζωή τους και έχουν μοιραστεί στιγμές. Γι’ αυτό οι καλεσμένοι τους στο μυστήριο ξεπερνούν τους 700, ενώ στη δεξιώση που θα ακολουθήσει, θα δώσουν το «παρών» 580 άτομα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξαν ο γάμος τους να γίνει στον Ιερό Ναό τον Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. 

Κουμπάρος τους είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας και η κόρη του πρώην ιερέα των Αγίων Ισιδώρων, Ειρήνη Λουπασάκη. Δεδομένου ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν τον ίδιο πνευματικό, φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από το μυστήριο και αν και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ο ίδιος την τελετή, θα είναι παρών. Άλλωστε, εκείνος ήταν και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη γνωριμία του ζευγαριού.

Ο γαμπρός έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τις 17.00 και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε.

ντανος γάμος

Γαμπρός ντύθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού σήμερα, Κυριακή 24/9 είναι ο γάμος του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου – Δήμητρας Βαμβακούση: Η άφιξη της νύφης στην εκκλησία

Η άφιξη της εντυπωσιακής νύφης Δήμητρας Βαμβακούση στην εκκλησία έγινε λίγο πριν τις 18.00 και το ρομαντικό νυφικό της έκλεψε τα βλέμματα!

Το κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ τη νύφη έχουν φροντίσει ο Φρέντυ Καλομπράτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

γάμος

Δείτε τα σχετικά βίντεο από το Mykonos Live TV:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top